Tidligere
Næste
Tidligere
Næste
Velkommen til St. Hippolyt

St. Hippolyts produkter er langt mere end blot foder. Det er et koncept, der sikrer hesten adgang til alle de næringsstoffer, den har brug for, for at opretholde sundhed og livsglæde. Alle produkter er udviklet med naturen som forbillede, baseret på den nyeste viden indenfor hestefodring.

Populært lige nu

Vi begynder nu mere og mere at mærke, at dagene bliver kortere og efteråret så småt begynder at komme. September kan stadig være dejlig varm med sol og sommer, men de kortere dage har også indflydelse på væksten i græsset, og ofte vil det også regne mere.

Måske har du stadig hest på sommergræs, men det varer nok ikke længe før du begynder at overveje at gå i gang med vinterfodringen og tage hesten ind fra fold om natten. Fodersæsonen begynder stille og rolig at gå i gang, og mange heste er også allerede, på grund af de kortere dage, begyndt at lægge en fin tyk vinterpels. Pelsskifte i denne tid kan have indflydelse på hestens energiniveau og derudover, så kan overgangen fra græs til wrap eller hø også have indflydelse på hestens fordøjelse. Begge udfordringer kan have betydning for hesten og medføre ernæringsmæssige ubalancer, som kan tage lidt tid at rette op på.

Ved pelsskifte anbefaler vi altid MicroVital, som er en god mineralbooster udviklet til hesten i perioder med øget belastning, som et pelsskifte kan være. Til balancering og optimering af fordøjelsen har vi flere forskellige produkter, og dem kan du læse mere om her.

Husk, er du i tvivl om hvordan din hest skal fodres? Så tøv ikke med at kontakte vores konsulent team.

Bruger Eguigard til min pony, som har haft problemer med stofskiftet, og jeg kan ikke rose dette produkt nok. Har senere købt Glyx Mash til ponyen og han elsker det som afveksling et par gange om ugen. Virkelig godt foder og vi har også brugt Glucogard og Lamin Forte med stor succes. Det er han nu trappet ud af. Er helt sikker på, at disse produkter, sammen med min dyrlæge har medvirket til at min hest i dag sprudler af sundhed. Jeg skifter ikke på noget tidspunkt Equigard ud med et andet foder.

Hanne

Min 4 år gammel Dansk-Svensk gårdhund "Gonzales", havde en kedelig hud og pels. Min dyrlæge Jórun Sumberg-Olsen anbefalede at jeg skulle giv en kur med, Microvital Dog. Sikke en forandring....! Allerede efter 7-14 dage var huden fin igen. Gonzales har altid været en aktiv hund, men nu var det også tydeligt at se at han havde fået nye vitaminer og mineraler. Hans pels blev som "ny" og lækker. Jeg giver nu en 3 måneders kur med Microvital Dog, en gang om året. Jeg kan varmt anbefale dette produkt, til alle hundeejere. Med venlig hilsen (en glad hundeejer)

Søren

Alle mine heste 5 stk af forskellige racer fodrer jeg med Hippolyt. Jeg har haft en dygtig foderkonsulent ude og se og rådgive om hvordan jeg gør det bedst. Helt klart en anbefaling her fra alle mine heste strutter af sundhed med perfekt huld og flot pels. Jeg foder med struktur E og Equigard Müsli.

Heidi

Det eneste foder jeg bruger til mine heste. Bedste foder efter min mening. God kvalitet og naturlige produkter. Super søde foderkonsulenter, som altid står klar med gode råd. Hippolyt får helt klart min varmeste anbefaling. 5/5 stjerner uden tvivl.

Amanda
St. Hippolyt
At fodre som naturen selv

St. Hippolyt søger det bedste koncept – nemlig at producere hestefoder efter filosofien ”at fodre som naturen selv”. Sundhed, motivation og præstationsevne – det er udtryk for en afbalanceret og velfungerende hest. En veltilrettelagt fodring på basis af de bedste fodermidler er vejen til målet.

Beskyt miljøet
Miljørigtig produktion
Med eget kraftværk til produktion af strøm og genindvinding af overskudsvarme på basis af biologiske råvarer er det muligt at fremstille St. Hippolyts fodertyper fuldkommen CO2 neutralt. På den måde giver alle kunder, der køber Hippolyt foder med hver eneste sæk et bidrag til at beskytte miljøet.
St.Hippolyt
Hesten skænker os kraft, harmoni, ro og hele sin opmærksomhed

Vort ansvar er til gengæld at sørge for dens velbefindende og tilfredsstillelse af de grundlæggende behov hos hesten. Her spiller ernæringen en særlig vigtig rolle.
St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen „fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer – altsammen efter de nyeste videnskabelige opdagelser.

AGROBS®
Grovfoder fra de bayerske alper

Alpernes forland i Bayern bugter sig i blide højdedrag og græsenge med et start antal arter. De mineralholdige jordbunde og kraftige nedbørsmængder danner basis for en særlig stor og naturlig mangfoldighed af græsser og urter. For os er det kilden til det bedste foder til vores heste.

Aktuelt
Seneste viden på vores blog
Nu er det tid at tænke over vinterens fodring

Sommeren har været varm, græsset er blevet brændt af, og det kommer til at påvirke dette års vinterfodring. Pga. tørken, som har ramt Danmark i år, er der mange som allerede er begyndt på vinterens fodring. Men spørgsmålet er, om det er det rigtige foder, du har valgt til din hest?

Læs indlæg
Foto: Toffi
Ingen hov, ingen hest

Hovene er det bærende element hos hesten, og da hesten er en alsidig atlet, er den afhængig af stærke hove for at kunne udføre diverse ridediscipliner og absorbere de belastninger, der følger. Hestens hov er en kompleks sammensætning af bindevæv, nerver, brusk, knogler og blodtilførsler.

Læs indlæg