0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Pels og hud

Døjer din hest med enten hud- eller pelsproblemer, så tilbyder vi hos St. Hippolyt et stort udvalg af pelspleje og tilskud til din hest. Her på siden finder du således en række tilskudsprodukter, du kan komme i din hests foder, så både hud og pels kan blive plejet indefra. Hud- og pelsproblemer kan skyldes mange ting, og ligesom hos os mennesker, bliver vores ydre påvirket af vores indre. Er der derfor ubalance i din hests indre, fx hvis den har fordøjelsesproblemer, ikke får nok vitaminer eller lignende, så vil det for nogle faktisk kunne ses i pelsen. Kort sagt: der er mange gode grunde til at bruge pelspleje og tilskud til hest.

Pelspleje til hest – giv din hest MicroVital i pelsskifte perioderne

Her på siden finder du altså flere forskellige tilskudsprodukter af pelspleje til hest. Vi tilbyder produkter til pelsskifte sæsonen og til hele året rundt. Se blandt andet vores MicroVital, som især er velegnet til, når din hest skifter pels. Dette tilskudsfoder indeholder organisk bundne mineraler og sporstoffer, nucleotider fra ølgær og så har det et højt indhold af zink, kobber og mangan. Du kan dog også sagtens bruge vores MicroVital pelspleje tilskud til hest på andre tidspunkter end, når pelsen skal skiftes. Generelt egner denne sporstofkur sig til alle heste, der har været i hård belastning – og det er de for eksempel, når de skifter pels 2 gange om året.
Nogle af de symptomer, du vil kunne se på din hest, når den skifter pels, er træthed, svigtende præstationer og glansløst pels. Grunden kan meget vel være en utilstrækkelig tildeling af sporstoffer og andre mineraler. MicroVital udfylder dette hul og giver hurtige og synlige resultater.

Silkeblank og fejlfri pels med LinuStar pelspleje til hest

Et andet produkt, som vi tilbyder indenfor pelspleje og tilskud til hest, er vores LinuStar tilskudsfoder. Dette er et tilskud, der udelukkende indeholder crackede, gyldengule hørfrø, som kvælder op og udskiller en slim, når de kommer i kontakt med vand eller fordøjelsesvæsker. Tilskuddet har især et højt indhold af omega 3 olier, som virker positivt på pelskvaliteten og glansen. Tilskuddet kan især anvendes i de perioder, hvor tarmen bliver udsat for meget sand eller jord, men kan generelt anvendes hele året rundt. Og noget af det, du vil opleve, når du fodrer din hest med LinuStar, er en forbedret og mere glansfuld pels.
Pelsens glans og beskaffenhed er tegn på, at hestens sundhed ligger helt i top. Gær og hørfrø, som du finder i denne pelspleje til hest, understøtter tarmsundheden og hjælper til en strålende fremtræden. Med dette tilskudsfoder vil din hest få en silkeblank pels, og den vil med garanti skille sig ud blandt de andre heste i stalden.

Pelspleje til hest – derfor er det væsentligt at behandle indefra

Noget af det, der ofte fører til problemer med det ydre hos hestene, er zinkmangel. Mangel på zink kan være roden til meget ondt, og døjer din hest derfor med hudproblemer som hårtab, kløe og tør hud? Eller måske er den ofte syg eller har hovproblemer? Så kan det meget vel være, at den er i underskud af zink. I stedet for at bruge flere tusind kroner på pelspleje til hest som shampooer, glansspray og andre produkter til hestens ydre, kan du vælge at behandle problemerne indefra – hvilket også er det eneste, der virker, hvis problemer reelt er zinkmangel. Anvend vores Hestaplus Zink og se og mærk en forskel på din hest.

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe pelspleje og tilskud til hest her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor pelspleje til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os