Rådgivning

Hos St. Hippolyt Nordic arbejder vi for at hjælpe dig frem til en optimal løsning for dig og din hest.

Har du brug for rådgivning?

Så tøv ikke med at kontakte en af vores konsulenter! De står klar til at hjælpe på telefon 7026 5344 eller kontakt konsulenten fra dit nærområde direkte herunder.

Er du i tvivl, om din hest trives, så kontakt din lokale konsulent

Skriv gerne en mail, hvor du fortæller lidt om din hest – hvad fodrer du med nu, og hvad laver hesten – så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Kan det ikke klares over telefonen, kan I evt. aftale et staldbesøg.

Nordjylland (A16 og nordpå) samt Norge
Marianne Sønderkjær
Tlf. +45 2371 4519
ms@hippolyt.dk
Sydjylland (A16 og sydpå) samt Fyn, Langeland og Ærø
Maja Mandrup Knudsen
Tlf. +45 2114 4213
mmj@hippolyt.dk
Dyrlæge, cand.med.vet.
Jórun Sumberg-Olsen
Tlf. +45 2371 4457
joso@hippolyt.dk
Sjælland
og øerne
Nanna Ejersted Andersen
Tlf. +45 6144 0066
nea@hippolyt.dk
St. Hippolyt Danmark A/S
Ring til kontoret på tel. +45 7020 5344 Åbningstider: Mandag-Torsdag kl. 8-16 og Fredag kl. 8-15. Telefontid fra kl. 9

St. Hippolyt Nordic

At finde det rigtige foder til din hest er en jungle – det er i hvert fald det vi ofte hører. Hos St. Hippolyt Nordic arbejder vi for at hjælpe dig frem til en optimal løsning for dig og din hest.

Vi er en dansk ejet virksomhed, som leverer St. Hippolyt foder til Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi veluddannede konsulenter ansat, som gerne hjælper dig med at finde det rette foder i forhold til din dagligdag med din hest!

St. Hippolyt har valgt at specialisere sig i hestefoder, og søger hele tiden at forbedre den måde vi fodre vores heste på. Derfor er der meget fokus på bearbejdning af foderet. Vi vil bevare så mange af de gode næringsstoffer i fodret, hvilket vi gør gennem bearbejdning ved lave temperaturer og koldpresning. Desuden arbejdes der også på, at hesten får mest muligt ud af hver mundfuld! Vi benytter fermentering og forspiring for bl.a. at aktivere enzymer og antioxidanter i foderet.

St. Hippolyt konceptet

St. Hippolyt foderet er produceret under bæredygtige forhold og med kvalitet og innovation i tanke med visionen at levere et naturligt foder, som er udviklet i samarbejde med forskning, hvorved vi bidrager til velfærd og sundhed hos heste.

En anden ting, som er unikt ved St. Hippolyt hestefoder, er forarbejdningen. I produktionen af foderet indgår der både forspiring og fermentering. Forspiring øger tilgængeligheden af næringsstoffer og omdanner dele af den simple stivelse til beta glucaner, som opfører sig som fibre. Fermentering bidrager med en masse gode bakterier og understøtter tarmfloraen.

St. Hippolyts produktion er CO2 neutral. Vi henter energi til vores produktion ved to interne kraftvarmeværker med kombineret varme og strøm. Det betyder at vi har reduceret følgende:

  • 1.242 t CO2-reduktion i produktion af el
  •     781 t CO2-reduktion i produktion af varme

Overskydende el og varme føres ud til boligerne i landsbyen.

Derudover er St. Hippolyt tæt tilknytter til forskningen. De bruger Prof. Dr. Kryzysztof Marycz og Dr. Med. ved. Claudia Kleiber til deres forskning og udvikling og har yderligere et samarbejde med Breslau Universitet, Giesen Universitet og Kentucky Equine Research for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig.