0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Virksomhed
& værdier

St. Hippolyt har gjort det til sin opgave
at sørge for en bæredygtig, sund og vital ernæring af hestene.

Miljø og klima

En bæredygtig produktion ligger os meget på sinde. Bæredygtig biomasse tilfører CO2-neutral energi til produktion af vore St. Hippolyt foderprodukter. Mühle Ebert er uafhængig af svingende energipriser og fossile brændstoffer.

Vort egenkonstruerede biomasse-kraftværk producerer strøm, damp og varmeenergi med en virkningsgrad på i alt 90%. Strømmen produceres med en virkningsgrad på 35%. Her opstår varme, der udnyttes til forarbejdning af korn og øvrige produktionsprocesser. Ligeledes udnyttes denne varme til opvarmning af de omkringliggende kontorbygninger og medarbejdernes boliger nær møllen. Herved giver vores kunder med hver købt sæk St. Hippolyt foderet aktivt bidrag til beskyttelse af vort miljø.

CO2 neutral produktion

Vores højværdige produkter produceres af et meget varieret spektrum af råvarer, der fra naturens side har et meget højt indhold af nærings- og vitalstoffer. Et vigtigt bidrag hertil yder vores dygtige og pålidelige landmænd i Baden-regionen, hvor størstedelen af råvarerne til produktionen dyrkes. Kontraktdyrkning sikrer korrekt sædskifte og at kemiske hjælpestoffer stort set undgås.

Også i produktionen er beskyttelse af miljøet et vigtigt aspekt. Det kommer til udtryk gennem vort eget biomassekraftværk, der sikrer en stort set CO2-neutral produktion af fodermidlerne.

Kvalitets råvarer
Førsteklasses råvarer – højkvalitetsfoder – sunde heste

Med naturen som forbillede produceres vores foderprodukter efter de strengeste ernæringsvidenskabelige kriterier.

baggrundsfoto
baggrundsfoto
forskning og udvikling
Egen forskningsafdeling
Med eget kraftværk til produktion af strøm og genindvinding af overskudsvarme på basis af biologiske råvarer er det muligt at fremstille St. Hippolyts fodertyper fuldkommen CO2 neutralt. På den måde giver alle kunder, der køber Hippolyt foder med hver eneste sæk et bidrag til at beskytte miljøet.
Ansvarlighed
St. Hippolyts bæredygtigheds-princip

Vi er stolte af vores indsats for GMO-frie produkter. 

baggrundsfoto
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os