Virksomhed
& værdier

St. Hippolyt har gjort det til sin opgave
at sørge for en bæredygtig, sund og vital ernæring af hestene.

Hest og menneske - stærke partnere

Hest og menneske har altid været tæt forbundet. Tidligere blev hesten brugt som arbejdshest, mens den i dag er vores fritidspartner.

Hesten giver afslapning, glæde, motion og balance i hverdagen. Sundhed, motivation og arbejds­lyst fortæller meget om hestens generelle trivsel og har derfor også stor betydning for hesteejeren. En behovsoptimeret fodring er forudsætningen for dette og sikrer et vellykket partnerskab mellem hest og menneske, som sammen fører til succes.

St. Hippolyt – Feeding like Nature

Fra naturens side har hesten mange forskellige fødekilder, som indeholder et stort spektrum af næringsstoffer. Vi har gjort det til vores mission at levere denne variation og diversitet gennem vores foder.

Biologer, dyrlæger, agronomer, hesteejere og opdrættere arbejder tæt sammen for at koble den seneste forskning med ny innovation til et fodringskoncept, der bæredygtigt sikrer hestens behovsbaserede og naturlige ernæring. 

Vores kvalificerede konsulenter hjælper dig med at vælge det rette foder.

Mission
at fodre som naturen selv!

St. Hippolyt har gjort det til sin opgave at sørge for en bæredygtig, sund og vital ernæring af hestene.

Kvalitets råvarer
Førsteklasses råvarer – højkvalitetsfoder – sunde heste

Med naturen som forbillede produceres vores foderprodukter efter de strengeste ernæringsvidenskabelige kriterier.

forskning og udvikling
Egen forskningsafdeling
Med eget kraftværk til produktion af strøm og genindvinding af overskudsvarme på basis af biologiske råvarer er det muligt at fremstille St. Hippolyts fodertyper fuldkommen CO2 neutralt. På den måde giver alle kunder, der køber Hippolyt foder med hver eneste sæk et bidrag til at beskytte miljøet.
Ansvarlighed
St. Hippolyts bæredygtigheds-princip

Vi er stolte af vores indsats for GMO-frie produkter.