Mission

Vi har gjort det til vores mission at levere variation og diversitet til hesten gennem vores foder.

Vort mål: at fodre som naturen selv

Partnerskabet mellem hest og menneske rækker årtusinder tilbage i tiden og åbenbarer sig også nu om dage som en af de få bestående værdier i en hektisk, materielt præget verden.

Som hesteejer ønsker man for sit dyr først og fremmest sundhed, motivation og præstationsevne. 

Ydre tegn på hestens velbefindende er en blank pels, sund hud og stærke hove. Ridelighed, lærevilje og stabilitet er andre vigtige aspekter. Alle disse faktorer kan man påvirke med individuelt tilpasset og behovsrettet ernæring til netop din hest.

 

Vi hjælper gerne …..

St. Hippolyt understøtter dig med at sikre din hest en behovsrettet og afbalanceret ernæring. 

Hvis du har problemer med hesten, tilbyder vi en hurtigt og fagligt korrekt rådgivning. Heldigvis kan mange vanskeligheder bedres eller endda løses ved hjælp af en korrekt tilpasset fodring.

… fordi vi altid gør vort bedste!

St. Hippolyt har gjort det til sin opgave at sørge for en bæredygtig, sund og vital ernæring af hestene.

Forudsætningen for dette er en høj grad af faglighed og sagkundskab. Vi udvikler behovsrettede løsninger og produkter, der er helt målrettet forskellige fodringsbetingede problemer hos hestene.

Ud over mangeårige empiriske erfaringer har vort team adgang til molekylærbiologisk, ernæringsvidenskabelig og sportsmedicinsk fagviden.

Rådgivning for hesteejere

Målet er ved hjælp af kvalificeret rådgivning at stille så meget information og viden om hesteernæring som muligt til rådigheden for hesteejerne.

Hos St. Hippolyt Mühle Ebert i Dielheim fremstilles hesteernæring efter princippet om helheds- og naturorienteret ernæring efter fuldværdiprocessen. 

Natur, videnskab, teknik og handel går hånd i hånd, når det handler om udvikling og produktion af hestefoder af højeste klasse.

Hippolyt hest
Læs videre om vores råvarer, kvalitet, ansvarlighed og forskning og udvikling nedenfor.