Forskning og udvikling

St. Hippolyts med egen forskningsafdeling.

Egen forskningsafdeling

Med det mål for øje at kunne tilbyde meningsfulde produkter og løsninger arbejder og forsker vi på højeste, videnskabelige niveau. I forgrunden står virkningsmåden af naturlige næringsstoffer og de målrettede anvendelsesmuligheder i fodermidlerne. Intensiv forskning i fodringsbetingede sygdomme fører således ofte til udvikling af nye produkter og produktlinjer. Videnskabelige studier dokumenterer disse resultater.

Samarbejderspartnere

Samarbejde med KER

Samarbejdet med Kentucky Equine Research Institute i Lexington (USA) har sikret St. Hippolyt adgang til den sportsmedicinske forskning. Ved at kombinere den videnskabelige know-how og St. Hippolyts velrenommerede kvalitet (bl.a. fuldværdiprincippet) er der skabt produkter, der har givet St. Hippolyt adgang til konkurrencesportens højeste niveau. 

KER
university Wroclaw

Samarbejde med Universitet Breslau

Dr. Krzystof Marycz arbejder som biolog hos Life Science University Breslau og leder St. Hippolyts forskningsafdeling. Sammen med Dr. Christine Brøkner, cand. agro ved universtitet i København og specialdyrlæge og hestekiropraktor Dr. Claudia Kleiber (†) findes der dagligt nye veje og muligheder i området hestefodring. Tidligere arbejder omfatter blandt andet i samarbejde med Dr. Eberhardt Moll (†) foderforsøg med temaet følsundhed, eksem, hovstabilitet, led og bevægeapparat og insulinresistens.