Beskyt miljøet

Vi er interesseret i den miljøvenlige produktion af vores produkter.

Bæredygtig energi

Råvarer leverer CO2-neutral energi til produktionen af vores St. Hippolyt foder. St. Hippolyt Møllen er uafhængig af fluktuerende energipriser og fossile brændstoffer. Et specielt designet biomassekraftværk genererer elektricitet, damp og termisk energi samtidig, og dette har en samlet effektivitet på 90%. Den genererede varme bruges til at forarbejde kornet og sikre forarbejdningen. De omgivende administrative værelser og medarbejderboliger opvarmes også med denne varme. Hver gang du køber et af St. Hippolyts produkter, yder du også aktivt til miljøbeskyttelse.

Regionale og vitale råvarer

Hos St. Hippolyt prioriteres råvarer og ingredienser af høj kvalitet, samt at de er bæredygtigtig produceret, hvilket hovedsageligt opnås med lokale landmænd, som dyrker på kontrakt. Den personlige dialog med råvareleverandører er vigtig for at kunne garantere konstant kvalitet.

Foruden korn (byg, majs, havre) dyrker vores lokale landmænd også solsikker og specielle afgrøder såsom hirse, hørfrø, byg- og hvedegræs, soja og andre bælgplanter for at fremstille den høje kvalitet

Vegetabilske sorter såsom gulerødder – der bruges til at coate alle kornflager er også hentet fra den direkte tilstødende land. Vi modtager også regionale, GMO-frie sojabønner, som bruges som en proteinkilde af høj kvalitet.

Den geografiske nærhed og den konstante dialog med vores landmænd gør det muligt for os at garantere et særligt økologisk orienteret udvalg af foderingredienser. Vores foder har ikke det økologiske mærke, men i de tilfælde, hvor det giver mening og er bæredygtigt følges de økologiske principper.

Den regionale kontraktdyrkning giver os mulighed for at påvirke dyrkningen af råvarer på en målrettet måde – så vi lægger stor vægt på, at vores råvarer kun udsættes for et minimum af kemiske stoffer. På denne måde beskyttes de dyrkede områder og det medfører en diversitet, som gavner både hesten og miljøet.,

Lokal kontraktdyrkning betyder

Desuden kombinerer vi vores gode råvarer med udelukkende naturlige konserveringsmidler, såsom eddike.

St. Hippolyt konceptet

Næringsrige råvarer fra naturen sikrer en omfattende forsyning af din hest. Det er derfor vigtigt for os at råvarerne bibeholder deres næringsværdi gennem produktionen – Feeding like nature.

Pellets
Alle vores pellets og olier koldpresses under 40 ° C for at beskytte vitaminer, fedtsyrer og enzymer.

Glyx-faktor
Takket være vores Glyx-faktor holdes stivelse og sukkerindhold i alle vores produkter moderat. I den specielle Glyx-serie er vores produkter også fri for melasse, gluten og kornfri. Desuden gælder der også at alle produkter i Glyx-serien er lav glykæmiske, hvilket betyder at de har en lav påvirkning på blodsukkeret.

GMO-fri
Vi kan forsikre dig om, at vi ikke bruger genetisk modificerede råvarer i vores produkter. Det kan dog aldrig udelukkes fuldstændigt, at genetisk modificerede organismer kan sprede sig til kornmarkerne og dyrkede områder på grund af miljøpåvirkninger som vind, regn, fugle eller insekter og således blive indlejret i råmaterialerne på grund af naturlig ”miljøforurening”. Vi er forpligtet til at have GMO-frie produkter.

Forskning & udvikling
Vi udfører forskning og udvikling på højeste niveau. Vores internationale team af forskere, ingeniører og dyrlæger videreudvikler vores produkter i dialog med hesteeksperter og ejere. St. Hippolyts produkter er udviklet og optimeret i dialog med specialister fra hestesektoren.