0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Muscle Range

Produktserien er udviklet til præstationsheste, og alle produkterne understøtter muskelstofskiftet ved at tilføre protein af høj kvalitet med et højt indhold af de essentielle aminsoyrer lysin, methionin og threonin.
Alle produkterne i Muscle Range er uden korn, lucerne, ølgær og har et lavt indhold af sukker og stivelse. Der er samtidig fokus på at give en ekstra tildeling af visse mineraler og vitaminer, som forskning og erfaring viser, er nødvendig for især heste med forskellige problemer i muskelstofskiftet.
Særligt fokus er der desuden på magnesium til at understøtter muskler og nerver, mangan mod muskelspændinger og E-vitamin for cellebeskyttelse. For at undgå, at hestene får problemer med unødige muskelkramper, er calciumniveauet på et lavere plan.

Kombinationer af produkterne i Muscle Range er derfor yderst velegnet til heste, som mangler muskulatur, styrke under arbejdet eller langvarig energi til selv den helt hårde præstation. Også heste, som af uransagelige årsager mangler fremdrift og har tendens til stiv og spændt muskulatur, kan have stor gavn af disse produkter.

Produkterne kan gives i forskellige kombinationer, så både hardkeepers og easykeepers blandt heste med udfordringer i muskelstofskiftet kan have en succesfuld træning og en god hverdag trods udfordringerne.
På grund af udfordringerne i muskulaturen kan disse heste desuden tit være mavesensitive. Derfor er der især i Muscle Gard fokus på dette med indholdet af havtorn-macerat.

Muscle Range – højkvalitets hestefoder til præstationsheste

Alle produkterne i Muscle Range serien er uden korn, lucerne, ølgær og har et lavt indhold af sukker og stivelse. Under udviklingen har vi samtidig haft fokus på at give en ekstra tildeling af visse mineraler og vitaminer, som forskning og erfaring viser, er nødvendig for især heste med forskellige problemer i muskelstofskiftet. Særligt fokus er der desuden på magnesium til at understøtte muskler og nerver, mangan mod muskelspændinger og E-vitamin for cellebeskyttelse. For at undgå, at hestene får problemer med unødige muskelkramper, er calciumniveauet på et lavere plan.

Kort sagt: vores Muscle Range produkter er udviklet på baggrund af den nyeste og højteknologiske viden indenfor feltet. Vores faglighed omkring foder til præstationsheste er høj, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med valget af foder til netop din hest. Hvilket produkt, der er det rette for dig og din hest, afhænger nemlig af, om det fx er energi eller hjælp til muskelopbygning, som din hest mangler.

Sammensæt den perfekte Muscle range kombination til din hest

Produkterne i Muscle Range serien kan anvendes alene eller i kombination med hinanden. Begge dele er yderst velegnet til heste, som mangler muskulatur, styrke under arbejdet eller langvarig energi til selv den helt hårde præstation. Også heste, som af uransagelige årsager mangler fremdrift og har tendens til stiv og spændt muskulatur, kan have stor gavn af disse produkter. Produkterne kan gives i forskellige kombinationer, så både hardkeepers og easykeepers blandt heste med udfordringer i muskelstofskiftet kan have en succesfuld træning og en god hverdag trods udfordringerne.

På grund af udfordringerne i muskulaturen kan disse heste desuden tit være mavesensitive. Derfor er der især i Muscle Gard fokus på dette med indholdet af havtorn-macerat. Uanset, hvad din hest har mest brug for, kan du altså være helt sikker på, at vores Muscle Range foder indeholder højkvalitets næringsstoffer til din hest – og alle produkterne er et super godt valg til dig, der er på udkig efter hestefoder med lav stivelse og sukker.

St. Hippoyt tilbyder altid et stort udvalg og høj faglighed

Ja, den er god nok. Vi udvikler hestefoder med fokus på kvalitet, men vi sørger også altid for, at vores udvalg spænder bredt nok til, at de fleste behov er dækket ind – og det gælder naturligvis også for vores Muscle Range serie. Vi har desuden mange års erfaring i branchen, og vi tilbyder en enorm faglighed indenfor mange typer af hestefoder. For dig betyder det, at du altid kan komme til os for hjælp, når det gælder valget af hestefoder til din hest. Vi hjælper dig heller end gerne med at sammensætte den helt perfekte kost til din hest!

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe dit hestefoder her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor hestefoder til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os