0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Senior

Det bedste kommer til sidst. Når overlinjen bliver lidt kantet og de første grå hår giver seniorhesten et lidt ”viist” udtryk, er der behov for at understøtte hesten med særlige næringsstoffer for at bevare dens vitalitet og livskraft. Vi kan som regel med glæde se tilbage på mange års fælles oplevelser. Nu er det tid til at sige tak. Det kan du gøre med vores ”Senior” produkter, som indeholder alle de rigtige næringsstoffer og mineraler til din seniorhest. Med andre ord: her på siden finder du vores store udvalg af senior hestefoder, der er med til at holde din senior hest stærk og rørig på dens sidste dage.

 

Derfor er senior hestefoder væsentligt for din senior hest

En ældre hest har andre ernæringsbehov end en yngre hest. Efterhånden som din hest bliver ældre, bliver dens stofskifte langsommere, og den bliver mindre i stand til at optage næringsstoffer fra foderet. Den bliver også mere modtagelig over for sygdomme, der kan påvirke dens fordøjelsessystem. For at holde din ældre hest stærk og velernæret skal du tilpasse dens kost i overensstemmelse hermed. Ældre heste bør fodres med en kost med et højt fiberindhold og et lavt indhold af sukker og stivelse. De har også brug for flere vitaminer og mineraler end deres yngre modstykker. Et senior hestefoder af god kvalitet vil give din aldrende hest den ernæring, den har brug for, for at forblive sund og aktiv. Og her på siden har du mulighed for at finde noget senior hestefoder, der passer perfekt til din hest. Du finder blandt andet Hippolyt NaturMüsli, der er et populært valg.

 

Senior hestefoder – hold tarmfloraen sund med NaturMüsli SOLO

Af senior hestefoder tilbyder vi, som sagt, vores NaturMüsli, der er en type müsli, der er fremstillet af naturlige ingredienser. Hos Hippolyt bruger vi kun ingredienser af højeste kvalitet i vores produkter, og derfor er NaturMüsli så sundt og næringsrigt. Denne müsli er perfekt til alle senioheste, og den kommer i flere forskellige varianter – som du alle finder her på siden. Overvej for eksempel NaturMüsli Solo fra Hippolyt eller NaturMüsli Senior, der begge er yderst gode til den ældre hest.

NaturMüsli SOLO er det perfekte valg til heste, der har brug for lidt ekstra støtte til deres fordøjelse. Det brede udvalg af værdifulde fibre i NaturMüsli SOLO hjælper med at holde tarmfloraen sund og stimulerer også hestens egen produktion af fedtsyrer. Dette resulterer i en bedre foderudnyttelse og højt motiverede heste, der kan yde deres bedste. Pellets bør blødgøres, når de gives i mængder på over 100 g pr. 100 kg kropsvægt/måltid på grund af det høje fiberindhold. Med NaturMüsli SOLO kan du være sikker på, at din hest får alle de næringsstoffer, den har brug for, for at opnå optimal sundhed og ydeevne.

 

Stort udvalg af senior hestefoder hos St. Hippolyt

Hos St. Hippolyt er vi stolte af vores senior hestefoder. Udvalget spænder bredt, og det betyder, at der er noget for ethvert behov. Fælles for dem alle er dog den høje kvalitet, som vi er kendt for. Du kan altså trygt fodre din senior hest med vores senior hestefoder. Med fantastiske ingredienser og effektive ingredienssammensætninger kan vores senior hestefoder være med til at give din hest den bedste senior-tid. Så gå på opdagelse blandt vores forskellige varianter her på siden og find et foder, der matcher din hests behov.

 

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe senior foder til heste her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor blandt andet senior foder hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os