0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Mineraler

Mineralfoder skal bruges til at afbalancere foderrationen. Valget skal passe til arbejdsniveau, type og øvrig fodring af hesten. Således har en højtdrægtig hoppe behov for en helt anden mineralisering end en lille hest i vedligehold. Ved at vælge den rigtige type mineralfoder er det muligt at opnå en målrettet og behovstildækkende tildeling uden samtidig at tilføre unødig energi. St. Hippolyts mineralfoder er kendetegnet ved et varieret udvalg af mange naturlige råstoffer med et højt indhold af næringsstoffer. Hos St. Hippolyt har vi udviklet et bredt sortiment af mineraler til heste, hvorfor vi har noget til ethvert behov. Find dem i kategorien her.

 

Mineraler til heste – derfor er de vigtige

Heste har brug for en række forskellige mineraler i deres kost for at bevare et godt helbred. Disse mineraler er vigtige for mange kropsfunktioner, og mangel på dem kan føre til alvorlige sundhedsproblemer. Nogle af de vigtigste mineraler for heste er calcium, fosfor, magnesium, natrium, kalium og jern. Calcium er nødvendigt for stærke knogler og tænder, mens fosfor er involveret i cellevækst og energistofskifte. Magnesium er nødvendigt for nerve- og muskelfunktionen, og natrium er med til at opretholde væskebalancen i kroppen. Kalium er vigtigt for en god hjertefunktion, og jern er nødvendigt for ilttransporten i blodet.

En hests kost bør være afbalanceret for at give den rette mængde af hvert mineral. Foder (græs eller hø) er en god kilde af mange mineraler, men nogle af dem kan mangle på visse områder. F.eks. kan græs, der dyrkes i sandjord kan have et lavt fosforindhold. Heste har brug for mere af nogle mineraler end andre. F.eks. er der brug for calcium og fosfor i relativt store mængder, mens jern og kobber kun skal være til stede i små mængder. For meget af et enkelt mineral kan give problemer, så det er vigtigt at rådføre sig med en ernæringsekspert for at sikre, at din hests kost er afbalanceret

 

Brug MicroVital som mineraler til heste

St. Hippolyt MicroVital er et kraftfuldt kosttilskud, der kan hjælpe med at forbedre den generelle sundhed og vitalitet. Denne unikke formel indeholder en proprietær blanding af vitaminer, mineraler og aminosyrer, der arbejder sammen for at understøtte et optimalt helbred. Vores MicroVital mineraler til heste anbefales til alle heste, der er under hård belastning. Af netop den grund egner det sig blandt andet perfekt i de sæsoner, hvor hestene skifter pels. Det kan dog også bruges under avl, ved hårdt arbejde eller lignende. Det er et produkt, der giver hurtige og synlige resultater, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet.

 

Stort udvalg af mineraler til heste fra St. Hippolyt

Er du således på udkig efter mineraler til heste? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du det store udvalg af mineraler til heste, som vi har udviklet hos St. Hippolyt. Du finder noget til ethvert behov, og med vores mineraler kan du dække din hest godt ind. Så gå på opdagelse i udvalget med det samme og find det, du har gået og manglet til din hest.

 

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe vitaminer og mineraler til heste her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor blandt andet vitaminer og mineraler til heste på sommergræs – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

 

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os