0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Hov

Hovene er hestens fundament og skal holde hele deres liv. Hovenes tilstand kan ofte tages som indikator for hestens sundhed og ernæringstilstand. Revner, furer, manglende styrke eller forstyrret vækst tyder på mangler på specifikke næringsstoffer. Et målrettet tilskud er derfor nødvendigt.

Derfor er det vigtigt at pleje hovene med god hovpleje

Plejer du ikke din hests hove ordentligt med hovpleje, kan du hurtigt komme i problemer. Hestens hove skal bære mange kilo, og derfor giver det måske også sig selv, at de skal være i orden – ellers vil det med garanti afspejle sig i dens adfærd. En hest i ubehag kan agere både irritabelt og/eller afvigende – og både under ridning og håndtering. Men når det så er sagt, så er det altid ikke lige let at regne ud, hvad det helt præcis er for en type hovpleje, som din hests hove mangler. Hvilken hovpleje der er den bedste for din hest, kan skifte alt efter, hvilken årstid det er – ikke mindst fordi vejret skifter. Hos St. Hippolyt har vi dog heldigvis mange års erfaring med hovpleje, og vores store faglighed kommer altid dig til gode, når du vælger at handle online her på vores webshop. Spørg os til råds, hvis du ønsker hjælp til at vælge den helt rette hovpleje til din bedste, firbenede ven.

Hovpleje gennem din hests kost

Men nu spørger du måske dig selv, hvordan hovpleje kan komme i form af fodertilskud? Men svaret er egentlig simpelt. Hovpleje kommer nemlig i mange afskygninger – som olie, du smører direkte på hoven, men også som fodertilskud, der nærer hovene indefra. Du kan sammenligne det med vitaminer og mineraler, som vi mennesker indtager som piller for at styrke hår og negle. Vælger du at fodre din hest med vores Ungulat tilskud, vil den få tilført næringsstoffer som kornkim, ølgær, biotin, aminosyrer, zink, organiske svovlforbindelser, hørfrø, vindruekerneekstrakt og B-vitaminer – alle ting, der er med til at støtte hovenes strukturdannelse og blodcirkulation.

Vores Ungulat er desuden udviklet på baggrund af videnskabelige undersøgelser, der viser, at tilskuddet i høj grad påvirker hovene positivt. Hos langt de fleste heste vil du se stærkere og mere belastningsdygtige hove.

Stort udvalg af hovpleje hos St. Hippolyt

Hos St. Hippolyt tilbyder vi hovpleje til alle heste. Vores udvalg spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du her på vores webshop finder de hovpleje produkt, som du har gået og ledt efter. Vi tilbyder både MicroVital, Biotin, Lamin Forte, Ungulat og meget mere. Og ønsker du at vide mere om de enkelte produkter, kan du klikke ind og læse deres beskrivelser, eller du kan kontakte os for input på din konkrete situation. Vi nyder at hjælpe vores kunder med at finde frem til de helt rigtige produkter til deres heste – så det gælder naturligvis også dig!

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe dine hovpleje produkter her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor hovpleje til hestehove til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os