Hefekultur
For en god fordøjelse
Levende gærkulturer kombineret med højttilgængelige sporstoffer tilfører naturlige B-vitaminer og næringsstoffer til at understøtte tyktarmsmikrobiomet og til opbygning af et velfungerende tarmmiljø.
- levende gærkulturer til at forbedre den fermentative fordøjelse
- understøtter og fremmer målrettet tarmens mikrobiom
- ved fordøjelsesudfordringer og til en bedre udnyttelse af råfibre
Vitalitet sidder i tarmen
Mikrobiomet er betegnelsen for den samlede mængde af alle mikroorganismer, som findes i og på kroppen. Begrebet tarmmikrobiom er det samlede tarmsystem, som består af milliarder af mikroorganismer. Dette følsomme system kan forstyrres ved et ensidigt foder eller foder af dårlig kvalitet.
For at fremme væksten og kvaliteten af et velfungerende tarmmikrobiom anbefales en tildeling af sporstoffer og levende gærkulturer. Disse indgår nemlig i en aktiv symbiose med det naturlige tarmmikrobiom, hvorved uønskede mikroorganismer undertrykkes.
I vores Hefekultur (som betyder gærkultur) er højbiotilgængelige mikronæringsstoffer til den enzymatiske fordøjelse kombineret med levende gærkulturer til opbygningen af tarmmikrobiomet. Effekten viser sig hurtigt i væksten og den højere kvalitet af de „gode“ tarmbakterier.
Et harmonisk tarmmikrobiom giver en mere effektiv fordøjelse af grovfoder og græs, hvilket fremmer optagelsen af næringsstoffer og aktive stoffer i blodet.
Den permanente tildeling af levende gærkulturer og mikronæringsstoffer hæver ernæringsniveauet betydeligt.
Hefekultur anbefales især til heste, som er svære at fodre på (hard keepers), til ældre heste, ved fordøjelsesforstyrelser, ved pelsskifte, til at fremme hovvækst og ved særlige krav hos sportsheste, avlshopper og føl.