0 0,00 DKK
0 0,00 DKK
2-4 dages afsendelse
Gratis fragt ved køb af 1/1 og 1/2 palle ens sækkevarer
Sikker betaling med kreditkort og mobilepay

Lamin forte

Varenummer 50903 Kategorier , , , ,

Regenerering af væv

  • vigtige næringsstoffer fra brunalger
  • højt indhold af antioxidanter
  • beskytter og reparerer belastede led og sener

 

Pakninger
Spand 3 og 10 kg

Fra 490,00 DKK

Ryd

Lamin forte

Regenerering af væv
Mangel på vitalstoffer som zink, vitamin C og E kan påvirke immunsystemet negativt og derved forhindre, at vævet kan regenerere. Lamin forte tilfører vitalstoffer, essentielle fedtsyrer, vegetabilske antioxidanter, glykonæringsstoffer fra havalger samt sporstoffer til understøttelse af immunsystemets funktion.

  • vigtige næringsstoffer fra brunalger
  • højt indhold af antioxidanter
  • beskytter og reparerer belastede led og sener

 

Tab af vitalitet

Mange heste kæmper med følgeproblemerne som halthed, muskelspændinger, hud- og fordøjelsesproblemer. Hos mange heste drejer det sig om underskud på næringsstoffer og at nedslidning i vævet går for hurtigt. Med en kost, der har et højt indhold af urter og andre vitalstoffer, er det heldigvis muligt at øge udsigten til, at celler og organer kan holdes sunde, således at for tidlige nedslidningsprocesser kan undgås.

Næringsbyggesten ved ernæringsbetinget tendens til problemer i led, ryg, hals, næse, fordøjelseskanal og kønsorganer samt ved svigtende vitalitet og regenerering.
– glykonæringsstoffer fra havalger
– regulative sekundære plantestoffer fra urter og hørfrø
– antioxidativ cellebeskyttelse fra frugt, krydderurter, vitaminer og sporstoffer

MANGELFØLGER I STOFSKIFTET
Stofskifte og immunsystem svækkes ved langvarige mangler på vitalstoffer. Herved opstår øget risiko for fejlfunktioner. Følgerne kan være svigtende præstationer, reduceret evne til genopbygning, svækket og irriteret indre organer samt hud og slimhinder. Særlig udsatte er heste i topsporten samt avls heste, seniorer og heste, der kun fodres med hø og havre. En mangel på essentielle fedtsyrer, vegetabilske antioxidanter, glykoproteiner samt sporstoffer kan øge risikoen for forsinket opheling efter vævsskader og endda føre til kroniske problemer.

HAVETS SKATTE
Cellevæggen hos de brune havalger indeholder særlige kulhydratforbindelser (glykonæringsstoffer), der minder meget om de såkaldte glykoproteiner, der forekommer på overfladen af cellemembranen hos pattedyr. Havalger kan med deres store indhold af naturlige mineraler, vitaminer, aminosyrer, kulhydrater og sekundære plantestoffer have en meget gunstig indflydelse på visse mangelsymptomer hos hesten. Det gælder især udligning af underskud, der hænger sammen med stofskifte og immunforsvar.

MIKRONÆRINGSSTOFFER FRA FRUGT OG URTER
Frugt og mange krydderurter indeholder forskellige antioxidanter, som understøtter bekæmpelsen af de aggressive virkninger af frie stofskifteradikaler. Sammen med vitamin E fra planteolier, omega-3-fedtsyrer og sporstoffer bidrager de effektivt til modstandskraften i væv og hele organismen.

 

Fodringsanvisning til Lamin forte
Ca. 15-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder.
For at sikre acceptans, indfodres produktet i små mængder.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 6,6 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 målebæger = ca. 115 g

Deklaration
Råprotein
14.00 %
Råfedt
7.30 %
Råfibre
8.50 %
Råaske
11.50 %
Kalcium
1.00 %
Fosfor
0.30 %
Natrium
0.30 %
Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer / kg
Vitamin E
2.400 mg
Vitamin C
1.000 mg
Sporstoffer pr. kg
Zink
1.800 mg
Mangan
1.400 mg
Kobber
300 mg
Selen
6 mg

Sammensætning

Bygflager, havalgemel, ølgær 6 %, kamille, hørfrø, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 5 %, gurkemeje, roetop, gulerødder, marietidsel, vindruekerneekstrakt, æblekvas, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), salt, bygkim

Måske er du også interesseret i disse
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
St. Hippolyt Høpose

Gratis vareprøve?

Kontakt en af vores konsulenter og modtag en gratis vareprøve.

Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os