0 0,00 DKK
0 0,00 DKK
2-4 dages afsendelse
Gratis fragt ved køb af 1/1 og 1/2 palle ens sækkevarer
Sikker betaling med kreditkort og mobilepay

Gold Medal

Varenummer 50207 Kategori

Til optimalt fungerende muskler

  • giver velforsynede muskler
  • fremmer muskeldannelse
  • velegnet til sports- og fritidsheste

 

Pakninger
Spand 10 kg
Refill-pose 5 kg

Fra 400,00 DKK

Ryd

Gold Medal

Til optimalt fungerende muskler
Gold Medal – Muskelopbyggende tilskud til heste i arbejde. Velegnet til heste i en opbygningsperiode, hvor muskulaturen er presset og har brug for specifikke næringsstoffer. Optimerer muskelstofskiftet og afhjælper muskeltræthed efter træning. Indeholder spirulinaalger, essentielle aminosyrer samt naturlig vitamin E fra korn­kim.

  • giver velforsynede muskler
  • fremmer muskeldannelse
  • velegnet til sports- og fritidsheste

 

Velforsynede muskler!

Tydelige, veldefinerede muskler er kendetegnet på kraft, hurtighed og skønhed hos hesten. Kraftige muskler, der tåler belastning, er grundlaget for store præstationer for sportshesten – og for den gode rideoplevelse med fritidshesten. Med en målrettet tilførsel af næringsstoffer kan muskeldannelsen understøttes aktivt.
Alle heste kan ud fra de individuelle arveanlæg opbygge en veludviklet muskulatur, der kan tåle at arbejde. Ud over en daglig, målrettet og veltilrettelagt træning har hesten derfor brug for tilførsel af en tilstrækkelig mængde muskeldannende og funktionelle næringsstoffer.
– understøtter muskeldannelsen – fremmer musklernes ydeevne – gennemprøvet hos sports- og udstillingsheste – dopingfrit!

PROTEIN, AMINO- OG FEDTSYRER
Til opbygning af muskler er der først og fremmest brug for protein af højeste kvalitet. Proteinindholdet i de almindelige fodergrovvarer som hø og korn er ikke altid tilstrækkeligt for muskelopbygning. Med en specielt udviklet ølgær, spirulinaalger, en fermenteret malt-gær-ekstrakt, havalger og tilsat L-lysin indeholder St. Hippolyt Gold Medal sådanne højtoptagelige stoffer, der understøtter opbygningen af muskelsubstans. Ud over proteinbyggestenene bidrager også fedtsyrer fra kornkim og oliefrø til den naturlige dannelse af de berørte hormoner. Også muskulaturens smidighed nyder godt af de essentielle fedtsyrer i den koldpressede hørfrøolie.

NÆRINGSSTOFFER TIL OPBYGNINGSSTOFSKIFTE
Ved hjælp af specifikke enzymer bliver muskelfilamenterne opbygget, bundtet og knyttet sammen med stabiliserende bindevævsfibre. Enzymerne har behov for funktionelle næringsstoffer for at kunne fungere. Det drejer sig bl.a. om hele B-vitamin-komplekset og sporstoffer som zink, mangan, kobber og silicium, der er tilsat St. Hippolyt Gold Medal i nøje indbyrdes afpassede mængder. For at sikre høj optagelighed og optimal funktion er sporstofferne tilsat i overvejende organiske kompleksbindinger.

MUSKELOPBYGNING KRÆVER MUSKELBESKYTTELSE
Under den opbyggende træning og under sportsligt arbejde kører stofskiftet i højeste gear. Under dette arbejde dannes der frie radikaler, der angriber muskelvævet, og som delvis kan føre til nedbrydning af vævet. For at beskytte vævet mod frie radikaler neutraliseres disse af kroppens egne specialiserede enzymsystemer, der igen er helt afhængige af tilstedeværelsen af sporstoffer som zink, kobber, mangan og selen. Ud over disse mikronæringsstoffer tilfører St. Hippolyt Gold Medal yderligere vævsbeskyttende elementer i form af alger, urter, ølgær, gulerødder samt naturlig vitamin E. St. Hippolyt Gold Medal udgør således en effektiv kombination af fysiologisk samarbejdende opbyggende, funktionelle og beskyttende næringsstoffer til dannelse af en veludviklet og arbejdsduelig muskulatur.

 

Fodringsanvisning til Gold Medal
Ca. 40 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder.
Ca. 20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt som vedligeholdelse.

NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 44,4 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 målebæger = ca. 115 g

Deklaration
Råprotein
17.00 %
Råfedt
15.00 %
Råfibre
20.00 %
Råaske
14.00 %
Kalcium
4.50 %
Fosfor
1.50 %
Magnesium
0.10 %
Natrium
0.45 %
Lysin
1.30 %
Ford. råprotein
144 g/kg
Ford. energi
15,0 MJ/kg
Oms. energi
13.2 MJ/kg
Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer / kg
Vitamin E
2.000 mg
Vitamin B1
60 mg
Vitamin B2
70 mg
Vitamin B6
40 mg
Vitamin B12
160 mcg
Biotin
1.200 mcg
Calcium-D-Pantothenat
100 mg
Cholinchlorid
500 mg
Niacin
240 mg
Folinsyre
20 mg
Sporstoffer pr. kg
Zink
270 mg
Mangan
275 mg
Kobber
45 mg
Selen
0.7 mg

Sammensætning

Kornkim 75,0 %, ølgær 7,2 %, spirulinaalger 7,0 %, urter (marietidsel, gurkemeje, kanel, koriander, merian) 5,0 %, malt-gærurt, gulerødder, æblesirup, hørfrø 0,5 %, roetop, havalgemel, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 0,15 %, salt, hvedeklid, hvidløg

Med naturlig vitamin E

Måske er du også interesseret i disse
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
St. Hippolyt Høpose

Gratis vareprøve?

Kontakt en af vores konsulenter og modtag en gratis vareprøve.

Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os