0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Stofskifte

En del heste er udfordret med deres stofskifte og de problemer, det kan medføre. Det stiller krav til foderet, som disse heste indtager, idet der ønskes at sikre så stabilt og lavt blodsukker som muligt. På trods af optimal fodring, er der nogle gange fortsat brug for ekstra støtte til stofskiftet samt hestens hovkompleks. Af netop den grund har vi udviklet tilskudsfoder til stofskifte, som du med fordel kan tilsætte din hests kost. Vi tilbyder en række forskellige varianter, så du har rig mulighed for at finde et tilskudsfoder, der matcher dine ønsker og behov. Og læs desuden med her på siden, hvis du ønsker at vide mere om stofskifte hos din hest.

Tilskudsfoder til stofskifte – derfor er det en god idé at anvende i kosten

Hestens fordøjelsessystem er designet til at udvinde den maksimale mængde næringsstoffer fra plantemateriale. Det starter med hestens tænder, som er specielt tilpasset til at knuse hård vegetation. Maden bevæger sig derefter ind i hestens mave, og fortsætter senere til bagtarmen, som er et forgæringskammer. Her sker en fermenteringsproces udført af tarmens mikroflora, som nedbryder plantecellevæggene og frigør næringsstoffer, som hesten kan optage. Hestens fordøjelsessystem er meget effektivt, hvilket tit fører til, at heste bliver overvægtige og der skabes en ubalance i stofskiftet. Samtidig er hestens fordøjelsessystem afhængig af en stor diversitet i fibrene for at hesten får alle de næringsstoffer, som den har brug for. Da heste fra naturens side er designet til at spise små men mange portioner foder/græs i løbet af dagen, er deres fordøjelsessystem tilpasset dette. Det betyder blandt andet at mavesækken er ret lille i forhold til hestens størrelse. Vil du fremme din hests fordøjelse, er der meget, du kan gøre. Du kan nemlig hjælpe din hest på vej på mange måder – blandt andet med tilskudsfoder til stofskifte.

Tilskudsfoder til stofskifte til seniorhesten

Noget af det tilskudsfoder til stofskifte, du finder her på siden, er vores GlandoGard. Dette tilskudsfoder til stofskifte er en rig sammensætning af antioxidanter, højttilgængelige vitaminer og organisk bundet selen. Produktet er især velegnet til seniorhesten, der oplever hormonelle ubalancer, da produktet blandet andet hjælper med at:

  • Beskytte cellerne
  • Harmonisere stofskiftet

Desuden kan dette tilskudsfoder til stofskifte anvendes sammen vores andet foder, EquiGard. Har du således en senior hest, der oplever problemer med stofskiftet eller hormonelle ubalancer? Så kan vores GlandoGard tilskudsfoder meget vel være det helt rette valg for dig. Det er et tilskudsfoder til stofskifte, der helt sikkert kan hjælpe med at øge livskvaliteten hos den ældre hest.

St. Hippolyt Equimep Hepa til hesten med fordøjelsesproblemer

Et andet tilskudsfoder til stofskifte, som du finder her på siden, er vores St. Hippolyt Equimep Hepa foder. Dette er et foder, der tilfører leverunderstøttende næringsstoffer til din hest – og en gevaldigt øget koncentration. Derved hjælper foderet altså også med at stimulere leverfunktionen. Og som om, at det ikke var nok, så indeholder foderet ligeledes en optimal kombination af aktivstoffer. Alt i alt et rigtig godt foder til hesten, der oplever problemer med fordøjelsen.

Stort udvalg af tilskudsfoder til stofskifte hos St. Hippolyt

Hos St. Hippolyt tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af tilskudsfoder til stofskifte, og har du derfor en hest, der har problemer med enten fordøjelsen eller stofskiftet? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi tør næsten godt garantere, at vi har det, du søger – om end det er GlucoGard, Lamin Forte eller noget helt tredje. Så gå på opdagelse i udvalget med det samme og find det tilskudsfoder, der matcher din hest.

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe tilskudsfoder til stofskifte her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor hestefoder til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os