0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Præstation

Muskulaturen er spændt, sveden danner hvide skumflager, udspilede næsebor pruster rytmisk i takt med bevægelser. Heste i krævende træning og udmattende konkurrencer er sportsudøvere på højeste niveau.
For at kunne sikre en maksimal koncentration, præstationsevne og hurtig regenerering er der behov for vitalitet og kraft i cellernes kraftværk, anbefaler vi præstationsfoder af en særlig art.

Hesteejere, der kræver meget af deres præstationsheste, skylder deres heste at sikre, at de får den bedst mulige ernæring. Hestefoder til præstationsheste bør være designet til at opfylde de særlige behov, som disse hårdtarbejdende heste har. Præstations heste har brug for en kost med et højt indhold af kalorier og næringsstoffer, og som indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler, de har brug for at yde deres bedste præstationer. Et godt hestefoder til præstation vil også indeholde ingredienser, der hjælper med at reducere oxidatiy stress og muskelømhed, som begge kan være almindelige problemer hos hårdtarbejdende heste. Når du vælger et hestefoder til præstation, skal du kigge efter et produkt, der er specielt udviklet til arbejdsheste, og som er formuleret af eksperter i hesteernæring.

Højkvalitets hestefoder til præstation fra St. Hippolyt

Hestefoder til præstation skal give den rette balance af næringsstoffer for at støtte hestens ekstra behov under arbejdet. Vitaminer, mineraler og proteiner er alle vigtige for at opretholde en sund fysiologisk funktion. Hurtig og langsom frigivelse af energi er også vigtig for at opfylde både øjeblikkelige og langsigtede behov. En velafbalanceret kost er afgørende for konkurrenceheste for at hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale. Og af netop den grund har vi hos St. Hippolyt udviklet et bredt udvalg af hestefoder og fodertilskud til præstationsheste. Det er det perfekte valg til dig, der er ambitiøs og ønsker at nå til tops i rideverdenen. Vi har samlet alt vores hestefoder til præstation her på siden, så du nemt og hurtigt kan skelne imellem de forskellige produkter. Du finder for eksempel både Muscle Fiber, Struktur E, Performance Fiber High Protein, Performance Mash og meget, meget mere.

Hestefoder til præstation – overvej vores Performance Mash

Hvis du leder efter et hestefoder, der hjælper din hest til at yde sit bedste i konkurrencesæsonen, skal du ikke lede længere end til Performance Mash. Dette specielt sammensatte foder er designet til at fremme maksimal fodereffektivitet, god appetit og tilstrækkelig væske, hvilket alt sammen er afgørende for at hjælpe din hest med at nå sit fulde potentiale. Derudover hjælper Performance Mash med at fremme hurtigere restitution takket være formulering og elektrolytter uden karoten, der hjælper med at genoprette væskebalancen. Uanset om du konkurrerer i dressur, springning eller eventing, er Performance Mash det perfekte valg til at sikre, at din hest er klar til at give den alt, hvad den kan.

Naturen viser vejen i vores Struktur E hestefoder til præstation

Et andet hestefoder til præstation af højeste kvalitet, der hjælper din hest med at præstere på et højt niveau, er Struktur E. Dette foder har et højt energiindhold med et moderat sukker- og stivelsesindhold og er også rig på naturligt E-vitamin fra majskim og solsikkefrø. Desuden hjælper urterne i Struktur E med at støtte fordøjelsen og immunsystemet. Så hvis du ønsker at give din hest de bedste muligheder for at få succes, skal du sørge for at give den Struktur E Hestefoder. Den variation og kraft, der gemmer sig i vores Struktur E, rammer bogstaveligt talt lige i næsen. Dette naturlige kraftværk giver den urtekilde af næringsstoffer, som hesten har brug for til at opretholde et aktivt immunsystem og en stærk vitalitet. Uanset om det drejer sig om ernæring til fritidshesten eller sportshesten – naturen viser vejen!

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe hestefoder til præstation her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor hestefoder til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os