0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Avl

Leder du efter det perfekte sted at købe dit tilskudsfoder til avl, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har en masse foder, som kan være med til at fremme udviklingen af dit føl. Når hoppen med en stille brummen byder det lille nyfødte føl velkommen, og når den nye verdensborger vaklende finder frem til den livgivende mælkekilde, så er avleren både lettet og glad. Med det rigtige foder under drægtigheden og laktation lægges det rigtige grundlag for føllets udvikling og holdbarhed i avl og sport. Find det rette foder til netop din hest, så den kan få den bedste udvikling.

Tilskudsfoder til avl er vigtigt i de tidlige år

Det er vigtigt at få det rette foder til dit føl. Udvikling i de tidlige år er, ligesom for mennesket, noget af det vigtigste for opvæksten. Det grundlæggende bliver formet, og derfor er det utroligt vigtigt med tilskudsfoder til avl, så alle funktioner, som skal virke til perfektion, bliver hjulpet med udviklingen. Vores Fohlengold Lifestart hjælper det nyfødte føl med at opbygge forskellige funktioner, så det udvikler sig på præcis den måde, som det skal. Den hjælper blandt andet med at fremme opbygningen af tarmens naturlige immunsystem, så de får de bedste forudsætninger for at blive til de heste, som du håber på.

Den rette mængde af tilskudsfoder til avl

Det er vigtigt med den rette mængde af tilskudsfoder til avl. Det er vigtigt ikke at give dit føl for meget eller for lidt tilskudsfoder til avl, så derfor har vi lavet en guide under hvert produkt, så du kan finde ud af hvor meget foder, som dit føl skal have, for at udvikle sig på den rette måde. De første år er vigtigt for et føl, så det er uden tvivl også essentielt, at de får den rette mængde af tilskud til kosten, så der er de bedste forudsætninger for en sund udvikling. På den måde kan du være sikker på, at dit føl kommer til at vokse op og blive præcis den hest, som du ønsker, at den skal være. Læs mere her på siden om, hvordan tilskudsfoder kan være med til at gøre din hest sund og holdbar de næste mange år.

Tilskudsfoder til avl – køb de rette tilskud under drægtighed

Tilskud under drægtighed er vigtigt for enhver hest, som du gerne vil have, at den skal levere det perfekte føl. Det øger fertiliteten, så der er større chance for, at der kommer til at ske noget. Køb derfor vores Beta-Carotin Mare-Y-Mix, så du kan få de bedste produkter til avlshesten. Derudover sikrer det, at hoppen kommer tidligere i brunst, så der er potentiale for, at din avling kommer til at gå som planlagt. Vores mix dækker desuden også det ekstra behov for vitamin A og E, som kroppen har i forbindelse med etablering og bevarelse af drægtighed. Det er altså vigtigt med de rette tilskud under laktation, så dit kommende føl kan få de bedste forudsætninger for et langt og velfungerende liv.

Altid god kundeservice

Vi sørger altid for at hjælpe dig med at tage den bedste beslutning, så du kan tage de rigtige valg, når det gælder avl. Mange ting kan vende op og ned på tingene, så det er vigtigt med den nødvendige hjælp, som vi kan tilbyde. Vi vægter kundeservice utrolig højt, da vi ønsker at alle vores kunder skal have de bedste produkter til deres heste. Vi sidder altid klar til hjælpe dig, ved at svare på dine eventuelle spørgsmål. Ingen problemer er for store eller for små, så det er bare med at tage kontakt, når der er det mindste. Alt vores tilskudsfoder avl kan være med til at give dine heste de bedste forudsætninger for, at din hest kan give dig de bedste føl. Der er mange ting som er nødvendige for, at hesten bliver udviklet på den rette måde. Vi ser frem til at hjælpe dig med at tage de bedste beslutninger for din hest.

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os