Sponsorer

St. Hippolyt samarbejder med en række partnere inden for hestesporten, hvor der er et match mellem St. Hippolyt, vores værdier og det sponserede.

Sponsorpolitik

St. Hippolyt er en vækstorienteret og innovativ virksomhed, der arbejder målrettet på at skabe merværdi for kunderne, hestesporten og koncernen.
Vi agerer nationalt og internationalt til gavn for værdiskabelsen i St. Hippolyt og vores kommercielle aktiviteter. Sponsoraterne er forretningsmæssige aftaler, vi indgår for at skabe synlighed samt opbygge og øge kendskabet til St. Hippolyt.

Vores sponsorater understøtter vores værdier, forretningsmæssige udvikling samt tilfører koncernen yderligere positive dimensioner. For os er formålet med sponsering at indgå i et samarbejde, som begge parter drager fordel af.

St. Hippolyt samarbejder med en række partnere inden for hestesporten, hvor der er et match mellem St. Hippolyt, vores værdier og det sponserede.

Send din motiverede ansøgning ind til os på medie@hippolyt.dk

Din skriftlige ansøgning skal indeholde følgende informationer:

Navn
Adresse
Postnummer og by
e-mail-adresse
Telefonnummer
Navn på klub / forening

Din ansøgning skal indeholde en kort beskrivelse af, hvorfor du søger sponsorater og hvilke forventninger du har til et partnerskab med St. Hippolyt. Du bør også angive, hvilken slags sponsorering du i første omgang forestiller dig samt værdien af ​​denne – og hvilken eksponering St. Hippolyt kan forvente.
Desværre kan vi ikke garantere dig et sponsorat selvom din ansøgning opfylder vores kriterier.