0 0,00 DKK
0 0,00 DKK
2-4 dages afsendelse
Gratis fragt ved køb af 1/1 og 1/2 palle ens sækkevarer
Sikker betaling med kreditkort og mobilepay

Månedens produkter

Har du også problemer med mudrede folde?

Så er alt som det plejer i Danmark på denne årstid. Der følger mange udfordringer med mudder på foldene, og hvis ikke det er tabte sko, så er det foldskader.

Vinteren kan være hård ved hestens krop og immunsystem og udover at have fokus på hygiejnen, så er det en god idé at se på hestens daglige fodring, så der ikke opstår mangler. Her er det først og fremmest vigtigt at have styr på grovfoderet med en analyse. Langt de fleste mangler opstår fordi, grovfoderet ikke er analyseret, og størstedelen af hestens daglige fodring er derfor ikke kendt.

Når grovfoderets indhold er kendt, er det muligt at supplere med kraftfoder eller vitaminer og mineraler og udligne eventuelle mangler, der måtte være i grovfoderet.

Hestens immunsystem er afhængig af specifikke næringsstoffer herunder gode fibre til tarmsystemet samt antioxidanter og sporstoffer. En balanceret fodring er vigtig, men der kan opstå individuelle behov, som f.eks. et belastet immunsystem, som der skal tages hensyn til og derfor kan ekstra tildeling af vitaminer, sporstoffer og antioxidanter være en rigtig god idé hen over efteråret og vinteren.

Har du spørgsmål til din fodring, brug for sparring eller behov for at få en foderplan beregnet så tøv ikke med at kontakte St. Hippolyts konsulenter.

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os