0 0,00 DKK
0 0,00 DKK
2-4 dages afsendelse
Gratis fragt ved køb af 1/1 og 1/2 palle ens sækkevarer
Sikker betaling med kreditkort og mobilepay

Månedens produkter

Det er August måned, og sommeren er ved at være slut. Mange heste har gået på sommergræs hele sommeren og skal måske også fortsætte i noget tid endnu.

Vi får hos St. Hippolyt mange spørgsmål om hestens hove specielt efter en sommergræs periode, hvor hesten måske har gået på døgnfold, hvor hestens hove bliver påvirkede af den ændrede næringstilførsel samt vind og vejr. Det kan være alt fra, at hovene flækker, til at de er tørre eller ikke vokser optimalt. Der kan være mange grunde til at hovvæksten bliver påvirket. Det kan være fordi, hestene er udfordret i deres fordøjelse eller at de ikke har fået tilstrækkeligt med næringsstoffer herunder protein, vitaminer og mineraler på grund af den ændring der sker i græssets struktur og indhold igennem sommeren.

Det er derfor vigtigt, at have ekstra fokus på hestens fodring, også når den går på græs, da der går noget tid fra manglerne opstår, til hesten begynder at udvise tegn på ernæringsmæssige ubalancer.

Du kan læse mere om hovene i vores blogindlæg her.

Mod ernæringsmæssige ubalancer der påvirker hestens hove, anbefaler vi typisk et eller en kombination af følgende produkter. Dette kan du læse mere om herunder.

Husk, er du i tvivl om hvordan din hest skal fodres? Så tøv ikke med at kontakte vores konsulent team. Hjælpen er helt gratis og uforpligtende.

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os