0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Light

Kombinationen af for meget mad og for lidt motion kan medvirke til at heste udvikler en ubalance i stofskiftet. Hos heste giver overvægt samtidig en stor øget risiko for problemer med ømme hove. Hos St. Hippolyt har vi udviklet nogle light produkter, som afhjælper overvægten. Og så er produkterne selvfølgelig fremstillet af naturlige råvarer, fordi St. Hippolyt fodrer som naturen selv.

Hestefoder light til heste med en ubalance i stofskiftet

Hvis din hest har en ubalance i stofskiftet med tydelige fedtdepoter, er det vigtigt at arbejde tæt sammen med din dyrlæge for at udarbejde en behandlingsplan. Den vigtigste del af behandlingen er dog en effektiv diæt. Heste og ponyer med ubalance i stofskiftet er ofte overvægtige og skal fodres med en kost med meget lavt sukkerindhold og lavt energiforbrug. De skal også motioneres ofte, og hvis hesten er eller har været på boksro, bør man først begynde at motionere, når dette er forsvarligt. Alle vores hestefoder light varianter er lave på sukker og energi, og af netop den grund egner de sig rigtig godt til heste med netop en ubalance i stofskiftet. På siden her finder du blandt andet vores Glyx Wiese Müsli, St. Hippolyt Glyx Lobs, St. Hippoly Equigard og meget, meget mere.

Hestefoder light varianter fra St. Hippolyt

Af hestefoder light tilbyder vi som sagt vores Glyx- Wiese Høcobs, som er et særligt naturprodukt, der kommer fra Bodensee-området. Her er diversiteten af urter og græs utroligt højt, og det bliver høstet på en måde, der bidrager til at bevare både næringsstoffer, fiberstrukturen, bladdele og græssernes frø.

Et andet hestefoder light fra St. Hippolyt er vores Hippolyt Equigard Müsli. Dette foder henvender sig til de heste, der har særligt behov for en fodersammensætning, der ikke indeholder korn. I stedet for korn og melasse, bliver energien i foderet tildelt gennem lavglykæmiske fibre og derfor egner foderet sig også helt exceptionelt til nøjsomme racer og heste med stofskifte problemer. Det er dog ikke det eneste hestefoder light, vi tilbyder til nøjsomme heste, der har brug for en særlig diæt. Vi tilbyder også Hesta Mix Nordic Light, der er et meget koncentreret müslifoder. I dette foder finder du essentielle fedtsyrer til både hud, pels og hove – og fedtsyrer, der er med til at styrke hestens immunforsvar.
Med andre ord: har du en hest, der kræver særligt omsorg i forhold til foder og diæt? Så er vores fodertyper i denne kategori det helt rette valg.

Stort udvalg af hestefoder light online

Her hos St. Hippolyt tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af hestefoder light. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du finder noget foder her på siden, som matcher netop din hests behov. Og det gælder endda uanset, om den foretrækker piller over Müsli eller omvendt – vi tilbyder nemlig hestefoder light i begge varianter. Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg med det samme og find netop det foder, som kan hjælpe med at få din hest tilbage på sporet igen. Og du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde ud af, hvilket foder du skal vælge!

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe hestefoder light til hest her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor hestefoder light til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os