0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Analyser

Hos St. Hippolyt tilbyder vi foder og pleje til heste og andre dyr. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af foderanalyser, og mangler du derfor den perfekte analyse af det grovfoder, som du bør give lige præcis din hest? Så er du kommet til det helt rette sted. Med en foderanalyse af grovfoderet kan det let beregnes, hvad hestene mangler af næringsstoffer og hvilket tilskudsfoder og/eller kraftfoder det passer at supplerer med i foderplanen, hvis det er nødvendigt.

Giv din hest det bedste med foderanalyse

Hesten har brug for energi, protein, mineraler, salt, vitaminer og vand for at have det godt. Men der skal være balance mellem de forskellige næringsstoffer – for lidt og for meget af en af bestanddelene kan være uhensigtsmæssigt. Det er umuligt at bedømme grovfoderets næringsindhold bare ved at se på det. Energi- og sukkerindhold kan være højt og proteinindholdet lavt – eller omvendt. Mineralindholdet kan kun fastlægges ved en foderanalyse, og det er vigtigt at vide, om der er mangler eller ubalancer. Det næringsindhold, der findes i græsset, afgør næringsindholdet i grovfoderet – ikke hvilken konserveringsmetode, der anvendes. En analyse af foderet gør det muligt at udarbejde en komplet og korrekt foderplan, hvor man kan undgå mangler og skævheder i næringsindholdet. På den måde kan foderplanen afbalanceres i forhold til hestens behov og justeres med korrekt fiber, mineraler eller tilskudsfoder.

Forskellen på hø og wrap

De fleste ved nok, at hø skal ligge længere tid på marken end wrap behøver, hvilket har gjort wrap, så utroligt populært i Danmark, da den danske sommer er lumsk. Det kan være svært at nå at slå marken, og lade høet tørre længe nok i tørvejr. Grunden til at hø skal være tørt er, at det ellers ikke kan holde sig, og langsomt vil mugne eller rådne. Heldigvis har vi nu den mulighed at lave wrap. I wrap tillader vi mere vand, og det behøver derfor ikke ligge og tørre på marken lige så lang tid, før det presses og pakkes. Det lufttætte rum standser nemlig nedbrydningsprocessen, og grovfoderet holder sig uændret, indtil ballen åbnes og der kommer ilt til, som starter nedbrydningsprocessen igen.

Vi mærker hestens kærlighed

Vort ansvar er at sørge for hestens velbefindende og tilfredsstillelse af de grundlæggende behov. Her spiller ernæringen en særlig vigtig rolle. St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen “fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer – alt sammen efter de nyeste videnskabelige opdagelser. Derfor er det meget bredt sammensatte St. Hippolyt-Team af dyrlæger, biologer, agronomer og ernæringsterapeuter samt trænere i daglig dialog med hesteejere, avlere, ryttere, dyrlæger, forskere og andre eksperter fra ridesportens verden for at vores partner, hesten, kan udfolde sin naturlige adfærd. Et harmonisk partnerskab er kendetegnet ved at “give og tage“. Som ernæringseksperter er vi altid til rådighed og håber, at vi har mulighed for at give netop din hest noget “tilbage”.

Find den perfekte foderanalyse

Hos St. Hippolyt er der garanti for, at du finder lige præcis den foderanalyse, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både foderanalyse hø, foderanalyse af wrap og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvilken type foderanalyse, som du har brug for til din hest, så kan du finde den her. I en foderanalyse bliver der bl.a. testet for sukkerindhold hø, sukkerindhold i wrap, energi, råprotein, mineraler, vitaminer og meget mere. Med en foderanalyse kan du bedst tage hensyn til din hest og planlægge fremtiden.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde hestefoder og meget mere til menneskets bedste venner har vi hos St. Hippolyt også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os