0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Avl

Når hoppen med en stille brummen byder det nyfødte føl velkommen, og når den nye verdensborger vaklende finder frem til den livgivende mælkekilde, så er avleren både lettet og glad. Med et rigtige foder under drægtigheden og laktation lægges det rigtige grundlag for føllets udvikling og holdbarhed i avl og sport. Som du nok kan regne ud, er det derfor også ret så væsentligt, at du får fodret både mor og føl med noget hestefoder til avl, som er af høj kvalitet. Det er naturligvis noget, vi derfor har haft i fokus hos St. Hippolyt – find dit foder til drægtig hoppe her på siden.

Hestefoder til avl fra St. Hippolyt

Hvis du har en avlshoppe, hingst eller et fravænnet føl, kan du med fordel fodre dem med hestefoder til avl. Denne type foder er specielt sammensat til at give dem de næringsstoffer, de har brug for under drægtighed eller blot for at give sunde og stærke gener videre til det kommende føl. Hestefoder til avl er fuldfoder, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til din hests sundhed og udvikling. Det har også et højt indhold af fibre for at fremme en god fordøjelse. Hos St. Hippolyt har vi sørget for at udvikle forskellige fodervarianter, så du har mulighed for at vælge en variant, der matcher netop din hests behov. Se både Fohlengold Nordic Müsli, NaturMüsli Foal Vitality eller NaturMüsli Easy Breeder.

Hestefoder til avl – fodring af både hoppe og føl

Hvis du har et ungt føl, spekulerer du måske på, hvornår du kan introducere vores Fohlengold Hestefoder til avl for dem. Svaret er, at du kan introducere Fohlengold til føllet, så snart det begynder at vise interesse for hoppens foder, hvilket typisk er omkring 3 ugers alderen. Fohlengold indeholder en bred vifte af ingredienser, der støtter etableringen af en velfungerende tarmflora. Desuden er Fohlengold afbalanceret for at støtte føllets vækst og udvikling.

Hvis det til gengæld er foder til fodring af drægtig hoppe, du mangler, kan du overveje vores Easy Breeder foder. Easy Breeder er et avlsfoder med et lavt sukker- og stivelsesindhold, hvilket gør det ideelt til nøjsomme heste. Næringsindholdet understøtter drægtighed og laktation, hvilket gør det til et fremragende valg til hopper.

Hvad skal hestefoder til avl indeholde?

Vi tilbyder naturligvis også mange andre fodervarianter end de to. Ja, faktisk finder du hestefoder til avl til ethvert behov, hvis du går på opdagelse her blandt udvalget. Uanset, om det er hoppe eller føl, du ønsker at fodre, så har vi det foder, du står og mangler. Således kan du være sikker på, at dine heste får den rette næring til at videregive sunde gener. Og det er især vigtigt, at din hoppe får de rigtige næringsstoffer, hvis den skal kunne producere mælk af god kvalitet. Desuden vil langt de fleste hopper have brug for ekstra energi efter foling, idet hun både skal producere mælk, vedligeholde sin egen krop og producere nye ægløsninger. Derfor er det også væsentligt, at du fodrer din hoppe med foder, der tilfører hende god energi.

Hestefoder til avl – overvej Equilac Müsli og Pellets eller NaurMüsli Easy Breeder

Hvis du leder efter et foder, der er specielt udviklet til drægtige og diegivende hopper, er Equilac Müsli og Pellets det perfekte valg. Dette foder er særligt velegnet til heste, der har svært ved at vedligeholde deres pels og muskulatur under drægtigheden.

NaurMüsli Easy Breeder er udviklet til de mere nøjsomme hesteracer, hvor det modsatte er tilfældet, og hvor hoppen har en tendens til at blive for kræsen også under drægtighed og laktation. Dette foder er udviklet til at hjælpe disse heste med at bevare deres idealvægt og kondition i denne afgørende tid.

Både Equilac Müsli og Pellets og NaurMüsli Easy Breeder er fuldfoder, der giver alle de næringsstoffer, som din hoppe behov under graviditet og amning. Så du kan være sikker på, at din hoppe får alt det, hun har brug for for at holde sig sund og producere mælk af høj kvalitet til sit føl.

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe hestefoder til præstation her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor hestefoder til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os