0 0,00 DKK
0 0,00 DKK
2-4 dages afsendelse
Gratis fragt ved køb af 1/1 og 1/2 palle ens sækkevarer
Sikker betaling med kreditkort og mobilepay

Fohlengold Nordic Müsli

Varenummer Ikke mulig Kategori

Det oplagte valg til dit føl

  • mineraler i organisk form
  • fordøjelsesstimulerende ingredienser
  • videnskabelig dokumentation

 

Pakninger
Sæk 20 kg
1/2 palle 420 kg
1/1 palle 840 kg

Fra 320,00 DKK

Ryd

Fohlengold Nordic Müsli

Det oplagte valg til dit føl
Fohlengold kan introduceres til føllet, så snart det viser interesse for hoppens foder eller omkring 3 ugers alderen. Fohlengold indeholder en bred vifte af ingredienser, som understøtter etableringen af en velfungerende tarmflora. Derudover er Fohlengold balanceret, så den understøtter føllets vækst og optimale udvikling. Når hesten er ca. 2 år gammel udfases Fohlengold, og voksenfoder introduceres.

  • mineraler i organisk form
  • fordøjelsesstimulerende ingredienser
  • videnskabelig dokumentation

 

Følfoder til helt særlige krav

ØVELSE GØR MESTER!
Først bredsporet og ubehjælpelig og i næste øjeblik overhales moderen i fuldt firspring, hvorefter føllet gennemfører en overlegen vending i en bremsemanøvre. Stolt og strunk i trav, et frækt spark mod en imaginær angriber og derefter en tiltrængt middagssøvn i solen. Føl gør os bløde om hjertet, og man kan næsten ikke få øjnene fra disse små livstykker, der tidligt øver sig på at udfolde deres talenter.

Fohlengold har en helt speciel sammensætning og indeholder en lang række fordøjelsesstimulerende stoffer, hvorved fordøjelsen stabiliseres og væksten reguleres helt fra begyndelsen. Samtidig har Fohlengold et højt indhold af mineraler og sporstoffer til understøttelse af en sund udvikling af ledbrusk og knogler og en samlet harmonisk vækst.

– stimulere fordøjelsen
– lavt indhold af stivelse
– højt indhold af mikronæringsstoffer
– indeholder urter, havalger, olier og olieholdige frø

KVALITET I STEDET FOR KVANTITET
Fohlengold indeholder vegetabilske proteiner af høj biologisk værdi. Herudover er tilsat de aminosyrer, der er vigtige for en god udvikling af muskulaturen. Stivelsesindholdet er holdt på et meget lavt niveau, og i stedet er anvendt en lang række værdifulde olieholdige frø, fibre og vitaliserende og fordøjelsesunderstøttende næringsstoffer.

Fohlengold er baseret på højeste kvalitet af basisnæringsstoffer som majskim, ølgær, urter og mange naturligt vitalstofholdige råvarer. Mineralerne er overvejende af organisk og marin oprindelse, og forholdet mellem sporstofferne er perfekt afstemt efter hinanden, hvorved det er muligt at opnå en fuldstændig problemfri vækst.

Med gær, malt, hørfrø og en særlig sammensætning af krydderurter stimuleres den enzymatiske fordøjelse, der udvikles i løbet af føllets første leveuger.

STÆRK LIVET IGENNEM
Fohlengold-stimulerede føl er godt forberedt til den meget belastende proces, som fravænning udgør. Fohlengold dækker fuldstændig føllets særlige behov for næringsstoffer. Alt i alt udgør Fohlengold det bedste grundlag for en sund udvikling af føllet og bidrager til at forebygge en for tidlig nedslidning af den voksne hest.

 

Fodringsanvisning
Vejledningen forudsætter, at unghesten vokser regelmæssigt og har adgang til hø eller græs af god kvalitet (forventet slutvægt 400 hhv. 600 kg). Til specialracer, ponyer, “easy keepers” tilpasses mængderne efter kropsvægten.

Dagligt
Fra 3. leveuge – 6. måned fri adgang (max. 400/600 g)
Fra 6.-12. måned 500/900 g/dag
Fra 12.-18. måned 600/1200 g/dag
Fra 18.-24. måned 700-800 g/1,3-1,5 kg/dag
Ved 24. måned Fohlengold udfases samtidig med, at voksenfoder introduceres.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 18,1 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 liter = ca. 700 g

Deklaration
Råprotein
15.00 %
Råfedt
9.00 %
Råfibre
7.50 %
Råaske
11.00 %
Stivelse
23.30 %
Sukker
7.00 %
Kalcium
2.00 %
Fosfor
0.70 %
Magnesium
0.40 %
Natrium
0.50 %
Lysin
0.65 %
Methionin
0.30 %
Ford. råprotein
123 g/kg
Ford. energi
12,0 MJ/kg
Oms. energi
10.8 MJ/kg
Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer / kg
Vitamin A
22.000 IE
Vitamin D3
2.500 IE
Vitamin E
350 mg
Vitamin B1
15 mg
Vitamin B2
15 mg
Vitamin B6
7 mg
Vitamin B12
55 mcg
Biotin
330 mcg
Calcium-D-Pantothenat
30 mg
Cholinchlorid
500 mg
Niacin
60 mg
Folinsyre
4 mg
Sporstoffer pr. kg
Jern
200 mg
Zink
220 mg
Mangan
120 mg
Kobber
60 mg
Cobalt
5.5 mg
Selen
1.0 mg
Jod
2.4 mg

Sammensætning

Majskim 20 %, bygflager, roetop, ølgær 4,5 %, majsflager, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), snittet lucerne, æblesirup, roefibre, urter (pebermynte, koriander, salvie, oregano, merian) 3,4 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 2,6 %, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,6 %, æblekvas, snittet varmlufttørret alpehø, malt-gær-urt, hvedeklid, ærteprotein, salt, vindrueskal, bygkim, havalgemel, hvidløg, hvedekim

Måske er du også interesseret i disse
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
St. Hippolyt Høpose

Gratis vareprøve?

Kontakt en af vores konsulenter og modtag en gratis vareprøve.

Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os