0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Gastro Relief Beet

Varenummer 50610 Kategorier , , , ,

Særdeles maveskånsomt fiberfoder

  • naturlige pektinkilder og indhold af lysin
  • mavebeskyttende med lavt indhold af stivelse og sukker
  • helt kornfri, uden soja og lucerne og ingen tilsatte mineraler

 

Pakning
Sæk 20 kg
1/2 palle 420 kg
1/1 palle 840 kg

Fra 355,00 kr.

3,55 kr. pr. 100 kg kropsvægt dagligt
Beregn din daglige pris her
Angiv hestens vægt (kg)

Ryd
Ikoner til betalingskort

Gastro Relief Beet

Særdeles maveskånsomt fiberfoder

Gastro Relief Beet er udviklet til at sikre velfungerende heste af alle typer, og er særdeles velegnet til heste med sart mave samt muskel- og stofskifteproblemer.

  • naturlige pektinkilder og indhold af lysin
  • mavebeskyttende med lavt indhold af stivelse og sukker
  • helt kornfri, uden soja og lucerne og ingen tilsatte mineraler

 

Gastro Relief Beet er et særdeles maveskånsomt fiberfoder til alle typer heste. Gastro Relief Beet udgør et optimalt supplement til den almindelige basisfodring, eller en fodring baseret på vitaminer og mineraler.

”Hard keepers” og heste i rekonvalescens kan have stor nytte af denne letfordøjelige blanding, der har et højt indhold af naturlige pektinkilder samt det mavebeskyttende havtornmacerat. Gastro Relief Beet er desuden hurtigt at bløde op.

De naturlige pektinfiberkilder fra roe- og æblefibre danner slim, når de rammer mavesyren. Hørfrø er også en slimdannende ingrediens og tilsammen er disse ingredienser med til at give en god beskyttelse af mavens slimhinde.

Havtornsmaceratet optimerer beskyttelsen af mave­slimhinden med sin unikke virkning og sin særlige sammensætning af flerumættede fedtsyrer og værdifulde A- og E-vitaminer.
Majskim indeholder også naturligt E-vitamin, som er en nødvendig antioxidant.
Urter og fermenterede gulerødder bidrager til at styrke tarmmikrobiomet og fordøjelsen. De fermenterede gulerødder tilføjer flere antioxidanter gennem carotenoider.
Proteinet i Gastro Relief Beet er af høj kvalitet og målrettet heste med stofskifteudfordringer i musklerne.

 

Gastro-serien
Nordisk serie med havtornsmacerat

Gastro-serien består af fiberfoderet Gastro Relief Beet, olien Gastro Relief Oil og fordøjelsestilskuddet GastroIntestinal.

Serien er udviklet til at hjælpe hestens fordøjelse og er målrettet heste med følsomme maveslimhinder.
Fibre og olier virker plejende mens andre ingredienser, især havtornsmacerat, virker styrkende og regenererende på mavesækken.

Havtorn er afprøvet i et videnskabeligt godkendt forsøg i 2012 med navnet ”Effect of Sea Buckthorn Berries and Pulp in a Liquid Emulsion on Gastric Ulcer Scores and Gastric Juice pH in Horses”.

I forsøget deltog 8 heste i et forløb over 2 x 5 uger med 2 ugers pause imellem. De blev fodret med pelleteret foder og i den anden periode tillige med havtorn. I den 5. uge i hver periode blev hestene stressfodret, dvs. kun fodret hver anden dag. Dog fik de havtorn hver dag i denne uge i anden periode.

Hestene blev undersøgt gennem gastroskopi på dag 0, dag 28 og dag 35, efter stressfodringsugen, hvor pH værdien i mavesaften blev målt og graden samt antallet af slimhindeirritationer i henholdsvis den hvide og den røde del af mavesækken blev noteret.

Resultaterne var overraskende og spændende, især observationerne af slimhindeirritationer i den røde del af mavesækken. Her sås det, at irritationerne fra forsøgets start forsvandt hen over 4-ugersperioden, hvor hestene fik havtorn som tilskud hver dag og forblev væk, under den efterfølgende stressfodringsperiode.

Det påvistes således, at havtorn har en stor effekt på maveslimhinden. Ved at tilsætte Gastro-seriens produkter havtornsmacerat bliver de helt særlige i deres effektivitet. De øvrige udvalgte ingredienser bidrager alle målrettet til en fordøjelse i balance og et optimeret stofskifte.

Seriens produkter er løsningsorienterede indenfor fordøjelse hver for sig eller i kombination – også med andre St. Hippolyt-produkter.

 

Gastro Relief Beet & Oil + Gastrointestinal DK

Foderguide

200-400 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt blandes med 3 gange så meget varmt vand (ca. 38°), hviler i ca. 10 min. og gives lun. Hvis der bruges koldt vand, skal blandingen stå i ca. 20 minutter inden fodring.

1 liter = ca. 450 g

Deklaration
Råprotein
9.80 %
Råfedt
7.20 %
Råfibre
18.60 %
Råaske
6.80 %
Stivelse
4.50 %
Sukker
5.00 %
Calcium
0.90 %
Fosfor
0.20 %
Magnesium
0.20 %
Natrium
0.20 %
Lysin
0.50 %
Methionin
0.20 %
Methionin + Cystein
0.40 %
Threonin
0.60 %
Ford. råprotein
63 g/kg
Ford. energi
10 MJ/kg
Oms. energi
8,8 MJ/kg

Sammensætning

Roefibre (melassefri), snittet varmlufttørret alpehø, majskim, æblefibre, PalaSyrup (Isomaltulose mol.), letvalsede gule hørfrø, koldpressede olier (majskim, sortkommen), urter (fennikel, rosmarin, anis), søde kartofler, esparsette, fermenterede gulerødder, havtornmacerat 0,2 %

Måske er du også interesseret i disse
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
St. Hippolyt Høpose

Gratis vareprøve?

Kontakt en af vores konsulenter og modtag en gratis vareprøve.

Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os