0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Mash

Kærlighed går gennem maven. Det ved alle, der har serveret en duftende portion mash for sin hest. Hesten kvitterer med en veltilfreds prusten og tydelig glæde, mens den æder: Men mash er ikke kun balsam for sjælen: den stimulerer både stofskifte og fordøjelse og hjælper hesten hurtigt på benene efter sygdom.

Derfor elsker både de to- og firbenede mash hestefoder

Kærlighed går gennem maven. Det ved alle, der har serveret en duftende portion mash hestefoder for sin hest. Hesten kvitterer med en veltilfreds prusten og tydelig glæde, mens den spiser. Men mash hestefoder er ikke kun balsam for sjælen: det stimulerer både stofskifte og fordøjelse og hjælper hesten hurtigt på benene efter sygdom. Ja, faktisk er mash en utrolig populær fodertype – både blandt de to- og firbenede. Det er langt de færreste heste, der ikke kan lide mash. Men der er faktisk også mange fordele for dig som ejer ved at fodre med netop denne type af hestefoder. Noget af det, som mange hesteejere elsker mash hestefoder for, er den store mængde væske, som din hest får, når den spiser mash. Mash hestefoder blandes nemlig altid op med vand, og det gør især foderet velegnet til de varme sommermåneder, hvor væskebalancen hos hestene kan være svær at opretholde.

Fordøjelsesproblemer? Prøv vores mash hestefoder!

Udover, at mash hestefoder tilfører din hest en masse dejlig væske, så er det også en rigtig god type hestefoder til heste, der har problemer med fordøjelsen. Den store mængde af væske hjælper også med her, men det er ikke mindst de fordøjelsesfremmende næringsstoffer i mash hestefoder, der er med til at give din hests fordøjelse en hjælpende hånd på vejen. Væsentligt at nævne er det dog, at mash naturligvis ikke skal bruges som behandling mod kroniske fordøjelsesproblemer, men det er et rigtig fint sted at starte for dig, der har en hest, der blot periodevis oplever problemer med fordøjelsen. Prøv for eksempel vores populære Relief Mash, der renser ud i tarmen samtidig med, at tarmen bliver stimuleret og beskyttet. Helt perfekt til sommermånederne, hvor din hest kan indtage meget sand gennem græsning.

St. Hippolyt er din leverandør af højkvalitets mash hestefoder

Der er næsten ikke noget, som mash hestefoder ikke er godt for. Og af netop den grund kan du faktisk også få noget mash, der fremmer din hests performance. Mangler du derfor mash til din konkurrencehest? Så prøv vores Performance mash. Dette foder er udviklet til heste, der skal performe på et højt niveau i deres hverdag. Den hjælper til en smidig muskulatur og sørger for, at din hests væske- og elektrolytbalance bliver genoprettet efter en svedig tur på banen.
Hos St. Hippolyt kan vi glæde os over at tilbyde mash hestefoder til alle typer af heste. Vi er stolte af vores udvalg, der altid er af allerhøjeste kvalitet og til priser, som de fleste kan være med på. Og noget helt andet, som vi også kan være stolte af, er vores store faglighed indenfor hestefoder. Vi har været på markedet i mange år, og det afspejler sig naturligvis også i vores viden indenfor feltet. Skal du således bruge hjælp til at finde den helt perfekte mash til din firbenede ven? Så må du endelig ikke tøve med at tage fat i os!

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe dit hestefoder her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor hestefoder til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os