0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Basis

Med det rigtige foder under drægtigheden og laktation lægges det rigtige grundlag for føllets udvikling og holdbarhed i arv og sport.

 

Du kan sikre din hests livskvalitet med godt hestefoder basis

At vælge den rigtige varianter af hestefoder basis er alfa og omega for din hests velvære. Det nytter ikke noget, at du kommer hjem med noget foder, der er egnet til heste med trist pels, hvis det er mere energi, din hest har brug for. Du skal sørge for at vælge noget foder, der passer til din hests temperament og aktivitetsniveau. For eksempel skal en højpræstationshest have foder med et højere energiindhold end en hest på vedligehold. Hos St. Hippolyt har vi gjort en dyd i at sammensætte vores udvalg, så der er basis hestefoder til enhver type hest – ung som gammel, stor som lille. Derfor finder du også alt lige fra light varianter til varianter fyldt med proteiner. Uanset hvilken variant du vælger her fra siden, kan du dog være helt sikker på at få hestefoder basis, kraftfoder og tilskudsfoder af allerhøjeste kvalitet med hjem. Det er vores helt egne eksperter, der har sammensat foderet – og alle varianter er sammensat, så den perfekte kombination af næringsstoffer opnås.

Hvorfor skal jeg vælge hestefoder basis fra St. Hippolyt?

Det, der gør vores hestefoder basis særligt, er vores mission om at skabe så naturligt foder som muligt. Vi ønsker kun at kunne tilbyde din hest noget foder, der minder så meget om dens naturlige kost som muligt. Derfor baserer vi også alle vores formler på ingredienser, som din hest naturligt ville have spist, hvis den levede i naturen. Vælger du således at købe St. Hippolyt hestefoder basis, får du hestefoder bygget på urter, organiske sporstoffer, plantedele, kornkim, plantestoffer og naturlige og organiske vitaminer og mineraler. Og så kan du desuden være helt sikker på, at det ikke indeholder nogle genmodificerede ingredienser! Det er et princip, vi har holdt fast i lige fra første foderblanding – St. Hippolyt Struktur E.

Hestefoder basis til højpræstationshesten

Vores Struktur E hestefoder basis er perfekt til hesten, der skal præstere på top plan – eller til hesten, der har brug for et ekstra skud energi. Men hvad får din hest egentlig, hvis den fodres med Struktur E foderet?

  • Høj energi med moderat sukker og stivelse
  • Højt indhold af naturligt vitamin E fra majskim og solsikkekerner
  • Urter til fordøjelsen og immunforsvaret

Det er, kort sagt, et foder med en enorm kraft, og som understøtter din hests immunforsvar på en måde, der ikke er set før. Det er et godt og sikkert valg for langt de fleste heste – og du kan købe det online lige her på webshoppen!

Fornem service og lynhurtig levering

St. Hippolyt Danmark A/S er en virksomhed, som stræber efter at tilbyde bæredygtige produkter af høj kvalitet til hestefolket – og det synes vi egentlig selv, at vi er lykkes ret godt med. Derfor kan du også trygt købe dit hestefoder her hos os. Vi leverer en kundeservice, der er over det sædvanlige, og hvor det, du vil møde, er en faglighed uden lige. Spørg os om alt, du har brug for at vide indenfor basis hestefoder til netop din hest – vi står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan skrive en mail til os på hippolyt@hippolyt.dk, eller du kan give os et ring på 70 20 53 44 – vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os