At gøre noget godt

Hver gang du køber en pakke Goood foder til din hund, gør du noget godt. For din hund og for vores planet. En del af vores overskud går til fordel for dyr, mennesker og miljøet, og du støtter således aktivt et af vores bæredygtige initiativer med hvert produktkøb.

#DoGoood

Fundraising initiativer – Gør noget godt med hvert produkt
Goood
Goood
Goood
Goood
Rensning af havene

Med One Earth – One Ocean’s “marine affaldsoprydning”, en flåde af affaldsindsamlingsskibe opsamler plastik fra havet og genbruger det.

Goood Petfood
Goood
Plantning af træer

Koordinering af Eden Reforestation Project i udvalgte områder i verden, projekter, der også skaber arbejdspladser for mennesker i fattigdom.

Goood
Beskyttelse af truede dyr

Save the Rhino støtter artsbeskyttelsesgrupper i Afrika som Black Mambas – den første kvindelige anti-krybskytteforening i Afrika – der beskytter truede næsehorn mod krybskytter og uddanner sporhunde.

Goood
At give en fremtid

En bedre social- og infrastruktur i Togo, Afrika er kombineret med den lokale klimabeskyttelse og uddannelsesinitiativer gennem natureOffice’s PROJECT TOGO.

Goood
Donation af foder til kæledyr

Vi hjælper frivillige dyrefoder organisa­tioner i Tyskland til at forsyne trængende kæledyrsejere med foder til kæledyr, tilbehør og information til deres trofaste ledsagere.