Genanvendeligt og miljøvenligt emballage

Emballage spiller en vigtig rolle i vores bestræbelser på at være bæredygtige. Alle produkter emballeres i genanvendeligt materiale. St. Hippolyt arbejder konstant på at optimere emballeringen af produkterne for at minimere affald og belastning på miljøet.

 

Spande

Spandene kan selvfølgelig genanvendes til forskellige formål i stalden og husholdningen.  Men da spandene er fremstillet af genanvendeligt plastik, kan de også sorteres som plast på genbrugsstationen så materialet bliver genbrugt. Flere produkter emballeres nu i refill poser, som også er fremstillet af genanvendeligt plast, som også nemt indgår i en ny cyklus, hvis det bliver sorteret korrekt.

 

Papirsække

For at beskytte foderet bedst muligt, er papirsækkene foret med en tynd plastiksæk. Både papir og plastik er genanvendeligt. Når sækken er tom sorteres materialet ved at fjerne den tynde plastiksæk fra papirsækken og lægge den i genanvendeligt plastik mens papirsækken lægges i papircontaineren. På denne måde vil også dette materiale indgå i en cyklus og spare på jordens ressourcer.