Forskning og udvikling

St. Hippolyts med egen forskningsafdeling.

forskning

For at kunne tilbyde meningsfulde produkter og løsninger arbejder og forsker vi på højeste, videnskabelige niveau. I forgrunden står virkningsmåden af naturlige næringsstoffer og de målrettede anvendelsesmuligheder i fodermidlerne. Intensiv forskning i fodringsbetingede sygdomme fører således ofte til udvikling af nye produkter og produktlinjer. Videnskabelige studier dokumenterer disse resultater,

Samarbejderspartnere

Samarbejde med KER

Gennem samarbejdet med Kentucky Equine Research Institute i Lexington (USA) har St. Hippolyt adgang til den sportsmedicinske forskning. Ved at kombinere den videnskabelige know-how og St. Hippolyts velrenommerede kvalitet (bl.a. fuldværdiprincippet) er der skabt produkter, der har givet St. Hippolyt adgang til konkurrencesportens højeste niveau.

KER
university Wroclaw

Samarbejde med Universitet Breslau

Dr. Krzystof Marycz arbejder som biolog hos Life Science University Breslau og leder St. Hippolyts forskningsafdeling.

Internationalt samarbejde

Sammen med universiteter verden over – bl.a. i Giessen i Tyskland og Stanford i USA) gøres der hele tiden nye opdagelser, der fører til bedre forståelse af hestens komplicerede fordøjelsessystem. Det gør, at vi hele tiden kan gå nye veje på området hestefodring.

Vi sikrer herved, at vores produktudvikling og produktionsmetoder løbende udvikles og tilpasses i overensstemmelse med den nyeste forskning. På den måde forfølger vi målet om at fodre på hestens præmisser og efter dens behov – som naturen selv.

Tidligere forskning

Tidligere arbejder omfatter blandt andet i samarbejde med Dr. Eberhardt Moll (†) foderforsøg med temaet følsundhed, eksem, hovstabilitet, led og bevægeapparat samt insulinresistens. Af andre projekter kan nævnes samarbejdet med Christine Brøkner, cand. agro, PhD. på KU Life i København (Sundhedsfremmende energifoder til heste), specialdyrlæge og hestekiropraktor Dr. Claudia Kleiber (†) i Schweiz (bl.a. mavesår hos heste).