0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Derfor skal du vælge St. Hippolyt

St. Hippolyt Mühle Ebert har gjort det til sin mission at udvikle og forske i ernæringskoncepter til alle faser af en hests liv efter mottoet "At fodre som naturen", og altid tilpasse koncepterne til de nyeste videnskabelige resultater.

Hesten giver os styrke, balance og ro. Det er det helt specielle ved hesten og helt klart derfor, at vi som mennesker er draget imod den.

Det er derfor vores pligt som hesteejere, fagfolk, foderproducenter osv. at sørge for, at vores fælles ven hesten trives mest optimalt.

Ud over det daglige ophold i det fri på folden, spiller ernæring en særlig vigtig rolle.

St. Hippolyt Mühle Ebert har gjort det til sin mission at udvikle og forske i ernæringskoncepter til alle faser af en hests liv efter mottoet “At fodre som naturen“, og altid tilpasse koncepterne til de nyeste videnskabelige resultater.

Den mangfoldige sammensætning af naturlige næringsstoffer, strukturen som müsli, pellets eller flydende produkter, og den behagelige duft fra de udsøgte urter gør vores produkter til noget helt enestående allerede ved første øjekast.

Men den egentlige hemmelighed ligger i de mange processer, som du måske i første omgang slet ikke får øje på i vores foderprodukter.

Alle individuelle komponenter gennemgår en særlig skånsom og bæredygtig produktionsproces, før de kommer til deres ret i et af produkterne. Kun produkter, der er omhyggeligt og bæredygtigt fremstillet, kan fremme din hests velvære.

Derfor handler vi ansvarligt, og vores grundlag for produktion af hestefoder er:

  1. Vi anvender råvarer og ingredienser af højeste kvalitet med en bæredygtig baggrund, dyrket på kontrakt. Dialogen med vores leverandører er vigtig for os for at kunne sikre en konstant kvalitet. Derfor er vi i konstant vidensdeling og gennemfører målrettede forsøg på ”vores” marker.
  2. Økologisk orienteret valg af foderråvarerne. Vi lægger vægt på, at vores råvarer kun bliver udsat for et minimum af kemikalier. Kontraktdyrkning sikrer os indflydelse på dyrkningen af råvarerne i foderprodukterne.
  3. Udelukkende naturlige konserveringsmidler. Urter, hvidløg, vitaminer, eddikespecialiteter, koldpressede olier og roetop konserverer produkterne med naturens kræfter.
  4. Forædling af råvarerne: Højtfordøjeligt korn og organisk fermentering. Skånsomme produktionsprocesser til forbedring af hestens fordøjelse og præstationsevne. Forspiring og fermenteringen af alle kornkerner starter omdannelsen af en del af sukkeret og stivelsen til kortkædede fedtsyrer. Herved aktiveres enzymer, som bidrager yderst positivt til hestens fordøjelse.
  5. Skånsom koldpresning af alle pellets og olier. På den måde beskytter vi de varmefølsomme proteiner, vitaminer, enzymer, fedtsyrer og naturlige plantestoffer, til gavn for din hest. Vores førsteklasses, koldpressede pellets kvælder kun minimalt op og udgør derfor ingen risiko i spiserøret eller fordøjelseskanalen.

 

Kunden og dermed hesten er det vigtigste for os!

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Indholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os