0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Sådan fodrer du din hest – som naturen selv ville gøre det!

Vi udvælger råvarerne meget nøje efter, hvad hesten selv ville kunne finde i naturen, og vi arbejder med en stor diversitet i råvarerne. Det betyder, at vi ikke tilsætter råvarer som fyld i produkterne.

Hesten er et sensitivt dyr, som responderer godt, når vi tager dens naturlige levevis som browsende steppedyr og indarbejder det i det moderne hestehold. En fodring af din hest bør derfor være så naturlig som muligt. 

Rent praktisk kan det være en fodring med grovfoder ad libitum, hvor tilskuddet blot dækker manglerne.  Der kan også lægges vægt på, at tilskuddet er produceret med naturens egne råvarer og processer.

Begge dele kan kombineres og bør så vidt muligt kombineres, så længe hesten ikke bliver overvægtig.

 

Hos St. Hippolyt producerer vi naturligt foder ud fra hestens naturlige levevis og naturens egne forarbejdningsprocesser!

 

Vi udvælger råvarerne meget nøje efter, hvad hesten selv ville kunne finde i naturen, og vi arbejder med en stor diversitet i råvarerne. Det betyder, at vi ikke tilsætter råvarer som fyld i produkterne.

Nej, hver eneste råvare – ligegyldigt mængde – har en bestemt årsag til at være i produktet. Og du kan være sikker på, at det er yderst positivt for din hest.

 

Hvis vi kigger på NaturMüsli Grain Free – så er gurkemeje nævnt som den sidste ingrediens på ingredienslisten. Det betyder ikke, at det blot er tilsat for et syns skyld, men faktisk har det både gode egenskaber for foderet og din hest.

Det er et naturligt konserveringsmiddel.

Og det virker også som en antioxidant i hestens krop.

Derudover producerer vi selv de organiske mineraler, som vores produkter indeholder. Det sikrer den bedste optagelighed for din hest. Her udnytter vi levende og naturlig ølgær. Gæren fodres med uorganiske mineraler, som den indbygger i dens celler, som organiske mineraler.

Derefter høstes gærcellerne med mineralerne, og de tilsættes så de naturlige foderprodukter.

Du kan ikke se alle de organiske mineraler på vores etiketter, da lovgivningen foreskriver, at det er startråvaren, som skal påføres – i dette tilfælde de uorganiske mineraler, som er fodret til vores levende ølgær.

Det er svært for dig som kunde at gennemskue, når vi som producent producerer foder på den måde. Men det er med til at gøre foderet helt unikt og meget effektivt for din hest.

Vi håber, du stoler på os, når vi siger, at mineralerne er omdannet til 100 % organiske mineraler.

 

Hvis du vælger St. Hippolyt foder til din hest, vil du altså tilbyde din hest en naturlig fodring.

Foderet er også bio-intelligent!

Det betyder, at vi tænker hele processen igennem og ikke kun tænker på et naturligt råvarevalg.

Du tjekker udvalget af vores basisfoder lige her!

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Indholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os