0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Her får du professionel foderrådgivning til dine individuelle heste!

Enhver hest er individuel - det ved alle hesteejere, som bruger mange timer sammen med deres hest/heste hver eneste dag. Med individualitet mener vi, at alle heste ikke er ens. De skal fodres forskelligt, rides forskelligt, håndteres forskelligt, opstaldes forskelligt og behandles forskelligt.

Selvom det tager tid, så sætter vi en STOR ære i at give dig en grundig og professionel rådgivning, når du henvender dig omkring fodringen af din hest. Hos os kan du forvente at få en uddybet forklaring på, hvorfor vi anbefaler som vi gør.

 

Enhver hest er individuel – det ved alle hesteejere, som bruger mange timer sammen med deres hest/heste hver eneste dag.
Med individualitet mener vi, at alle heste ikke er ens. De skal fodres forskelligt, rides forskelligt, håndteres forskelligt, opstaldes forskelligt og behandles forskelligt.

Derfor mener vi, at professionel foderrådgivning netop tager udgangspunkt i individualiteten hos din hest. På den måde sikrer vi, at du får lige netop den rådgivning og den foderplan, som bedst muligt passer til dig og din hests behov.

Den professionelle rådgivning fra os tager udgangspunkt i overbevisningen om, at alle heste er unikke med hver deres forskellige historie og deraf forskellige behov. Du kan derfor forvente, at rådgivningen fra os altid vil tage udgangspunkt i oplysninger som din hests alder, vægt, race, aktivitetsniveau, sundhedstilstand og ikke mindst historik, som kan påvirke dens ernæringsbehov.

Dernæst mener vi at en professionel rådgivning kun kan gives, hvis personen, der udfører den, er uddannet.

Du finder derfor kun godt uddannede konsulenter i vores konsulentteam. De er enten uddannet som jordbrugsteknolog, hippolog, kostvejleder, Cand. scient. animal science (agronom), dyrlæge, pH-uddannet eller andet. Vi har desuden valgt at have konsulenter fra mange forskellige uddannelser, da hver uddannelse har sin styrke. På den måde får vi et enormt stærkt team af konsulenter, som kan hjælpe dig med professionel rådgivning, uanset hvilken case du præsenterer os for.

 

Heste er herbivorer, og deres fordøjelsessystem er følsomt overfor ernæringsmæssige ubalancer. Hvis din hest ikke får tilstrækkelige mængder af de rigtige næringsstoffer, kan den få problemer med fordøjelsen, immunforsvaret og muskel- og knogleopbygningen.

På den anden side kan for meget af visse næringsstoffer også være skadeligt for din hest.

 

Professionel rådgivning

fra os vil tage højde for din hests individuelle behov og sørge for, at den får den rette mængde af næringsstoffer, herunder protein, kulhydrater, fedt, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og sekundæreplantestoffer. Behovet udregner vi ud fra de gængse behovsskemaer, men det er på baggrund af hestens historik og dermed justeres ”standardbehovene”.

 


PC Horse er et fast værktøj i vores værktøjskasse, men du vil også opleve at vores uddannelser, viden og praktiske erfaringer kommer i spil, når vi lægger en foderplan til din hest.

Vigtigst af alt, vil du hos os opleve, at vi indarbejder de såkaldte sekundære plantestoffer i din hests foderplan. Vi tror på en holistisk tilgang til hestens ernæring med udgangspunkt i sætningen ”at fodre som naturen selv”. Med andre ord, vi tænker hele vejen rundt i dit hestehold, og kommer gerne med rådgivning og gode råd til foldindretning, afgræsning og meget mere, du skal blot starte dialogen med os.

 

Vi er enormt stolte af at tilbyde denne tjeneste som en del af vores bestræbelser på at forbedre hestes velfærd i Norden.

Vi tror på, at god hestevelfærd tager udgangspunkt i ”de 3 f’er”, Forage (grovfoder), Freedom (frihed) og Friends (venner) og dertil artskorrekt træning, som tager udgangspunkt i hestens nuværende fysiske, psykiske og mentale formåen, så den ikke presses ud over evne.

 

For at booke et møde med vores professionelle rådgivning hos en af vores ernæringseksperter, skal du blot kontakte din konsulent direkte eller udfylde vores foderplansskema lige her.
Vi vil vende tilbage til dig inden for ca. en uge, men der kan være lidt længere svartid i spidsbelastningsperioder.

 

PS.

Vidste du, at vi også tilbyder at se din hest i stalden? I de svære cases er det klart en fordel, da vi derved får et bedre indblik i din hests hverdag, folde og det grovfoder, den indtager. Denne service er selvfølgelig også helt gratis.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Indholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os