0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Et højkvalitets hestefoder kræver højkvalitets råvarer!

Råvarer skal være af høj kvalitet for at kunne omdannes til godt hestefoder, sådan er det bare!

For at vi kan levere dig og din hest et hestefoder af så høj kvalitet, som vi ønsker, kræver det at råvarerne er af højeste kvalitet.

Råvarer skal være af høj kvalitet for at kunne omdannes til godt hestefoder, sådan er det bare!

 

Men hvordan kan vi så sikre, at råvarerne er af den ønskede kvalitet?

Der kan selvfølgelig testes på forskellige parametre, som indholdet af pesticider, næringsstoffer, toxiner, mug og skimmel plus meget andet. Det sker også for hver batch, men at handle råvarer på det åbne marked på denne måde er svært, da det tit går meget stærkt.

 

Derfor anvendes hos St. Hippolyt råvarer af højeste kvalitet, bæredygtigt produceret og som overvejende er regionalt dyrket på kontrakt. Det vil sige, at råvarerne er dyrket lokalt på arealer omkring møllen i Sydtyskland, og der er en direkte kontrakt med producenterne. Dette skaber den perfekte personlige dialog med St. Hippolyts råvareleverandører, hvilket er vigtigt for os, for at kunne garantere en konstant kvalitet på råvarerne og dermed i foderprodukterne.

 

Råvareleverandørerne befinder sig primært i områderne i Kurpfalz og Kraichgau i Sydtyskland. På et areal på minimum 4000 HA dyrkes der ud over korn (byg, majs, havre) også solsikker og særlige afgrøder som hirse, hørfrø, byg- og hvedespirer, soja og andre bælgfrugter til produktion af St. Hippolyts højkvalitets produkter.

Kraichgau er et område, som ligger ovenpå istidsaflejringer, og indeholder derfor meget af den såkaldte frugtbare löss-jord. Der gør, at området – ikke uden grund – ofte omtales som Tysklands kornkammer. Også de klimatiske forhold giver på grund af beliggenheden i Kraichgau-bækkenet forholdsvis høje temperaturer og moderate nedbørsmængder, og området er derfor særlig ideelt for landbrugsdrift.

Derudover leveres forskellige grønsager som gulerødder til forædling af alle kornflager fra de tilstødende Rhin-sletter.

Ligeledes modtager vi regionale, genteknologi-frie sojabønner, der ved hjælp af vores egen, innovative forarbejdnings- og afbitringsproces bliver velsmagende og anvendes som kilde til højkvalitetsprotein i vores blandinger til høje præstationer, som NaturMüsli SOLO, Performance fiber High Protein og Champions Claim.

 

Ud over at specialråvarer som GMO-fri tysk produceret soja, hørfrø og hirse produceres i disse næringsrige områder, sikrer dialogen med de lokale producenter, at råvarerne dyrkes efter vores anvisninger og principper.

Vi lægger blandt andet stor vægt på, at vores råvarer udsættes for minimal påvirkning af kemiske stoffer og produceres efter økologiske principper. Herved opnår vi en helt særlig kvalitet, samtidig med at vi skåner miljøet i alle de dyrkede arealer og hjælper med udviklingen af plantediversiteten i hele Kraichgau-regionen.

 

 

Vores regionale kontraktpartnere sikrer produktkvalitet og -sikkerhed i et miljø med et højt ansvarlighedsniveau til gavn for både naturen, for vores kunder og for jeres heste.

 

Regional og lokal kontraktdyrkning betyder for os:

  • Værdifulde råvarer med sikret kvalitet
  • Stabile råvarepriser
  • Råvarer med lav belastning af kemiske stoffer
  • Understøttelse af de regionale landbrugsstrukturer
  • Korte transportveje

 

Vi overvejer således alt, før råvarerne udvælges og kommer i din hests fodersæk.

Med højkvalitetsråvarer i hånden føler vi os forpligtet til at behandle dem skånsomt, med respekt, for det som råvarerne helt naturlig tilbyder hesten. Derfor finder du også kun en skånsom bearbejdning af råvarerne efter principper, som naturen selv har opfundet.

Dette kan du læse meget mere om lige her!

 

Er du i tvivl om brugen af produkterne, så kontakt gerne din lokale konsulent for en professionel, individuel foderplan til din hest. Du kontakter os enten direkte eller udfylder vores foderplansskema på hjemmesiden. Herefter vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Indholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os