0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Et godt hestefoder = et hestefoder med forskning bag!

- i hvert fald, hvis du spørger os!

Din hest er et sensitivt dyr – det ved du sikkert godt.

Den kan blive bange for mærkelige ting, når I er på tur, se spøgelser i ridehuset, eller være følsom over for et stykke udstyr. Selv en lille flue, der i sommerhalvåret sætter sig på din hests hud, kan den mærke!

Men din hest har også et sensitivt fordøjelsessystem og et sensitivt stofskifte. Det betyder, at den mindste smule forkerte fodring eller sammensætning af et foderprodukt kan have store konsekvenser.

 

Derfor har vi hos St. Hippolyt vores helt egen forskningsafdeling tilknyttet

 

Vi forsker både i ernæringsrelaterede sygdomme, og især også i virkningen af de naturlige råvarer, som vi benytter i vores produkter. Sammen fører det til nye produkter og produktlinjer.

Et godt eksempel er vores nye Gastro-serie!

 


 

Dr. Krzystof Marycz er vores førende forsker,

og han er tilknyttet flere universiteter rundt om i verden. Blandt andet kan nævnes Giessen i Tyskland og Stanford i USA.

Hvis du vil se, hvor meget arbejde han har lavet, så kan vi anbefale at søge på hans navn i databasen

pubmed.com: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Krzystof+Marycz+

 

Vi sikrer på denne måde, at vores produktudvikling og produktionsmetoder løbende udvikles og tilpasses i overensstemmelse med den nyeste forskning.

På denne måde forfølger vi målet om at fodre på hestens præmisser og efter dens behov – som naturen selv.

 

Tidligere forskningsarbejde,

som vi har være involveret i, er blandet andet et samarbejde med Dr. Eberhardt Moll (†), som udførte foderforsøg med temaerne følsundhed, eksem, hovstabilitet, led og bevægeapparat samt insulinresistens.

Af andre projekter kan nævnes samarbejdet med Christine Brøkner, cand. agro, PhD. på KU Life i København (Sundhedsfremmende energifoder til heste) og specialdyrlæge og hestekiropraktor Dr. Claudia Kleiber (†) i Schweiz.

 

I denne forbindelse synes vi også det skal nævnes, at vi har et tæt samarbejde med Kentucky Equine Research Institute i Lexington (USA), og på den måde får vi adgang til den sportsmedicinske forskning.

 

Ved at kombinere den videnskabelige know-how og St. Hippolyts høje kvalitet er der skabt produkter, der har givet os adgang til konkurrencesportens højeste niveau.

 

Blandt andre nyder Dorothea Schneiders (tysk dressurrytter og OL-medaljevinder) heste godt af vores sortiment og viser det ene resultat efter det andet på dressurbanerne.

Hvis du er interesseret i forskningen, vi ligger inde med om fx GlucoGard, Movicur eller Ungulat, så kontakt os gerne. Så sender vi dig det du ønsker i en mail.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Indholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os