0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Derfor dufter urter!

De æteriske olier er sekundære plantestoffer og det er vigtigt at passe på dem. Derfor benytter vi os kun af urter, som er ganske skånsomt tørrede, da varme ødelægger de gode stoffer.

Duften kommer fra de rene urter, vi benytter, og duften stammer fra de æteriske olier, som mange urter har et helt naturligt indhold af.

Det er især urter, som er i kategorien krydderurter, der har et højt indhold af de æteriske olier.

Ganske kort her om de naturlige æteriske olier i urter:

De æteriske olier er:

  • flygtige – det vil sige de hurtigt forsvinder
  • stærkt duftende – derfor er urternes duft så dominerende i vores foderprodukter
  • fedtopløselige

De optages godt i tarmen og har nemt ved at blive transporteret over tarmcellernes membran til deres bestemmelsessted. Derfor er de yderst effektive i kroppen på din hest.

 

De kan bestå af over 50 bestanddele!

De er blandt andet kendt for at fremme appetitten, virke beroligende og vinddrivende og dermed have positiv indflydelse på fordøjelsen.

Men de kan så meget mere end det, alt efter hvilken urt de stammer fra.

 

De æteriske olier er sekundære plantestoffer og det er vigtigt at passe på dem. Derfor benytter vi os kun af urter, som er ganske skånsomt tørrede, da varme ødelægger de gode stoffer.

 

Den skånsomme tørring

bevarer så mange naturlige næringsstoffer og virkemidler som muligt, og den helt specielle effekt af urterne i vores foderprodukter bevares.

Urter er naturprodukter, og selvom vi gerne vil have naturen til at producere med det samme output hver gang der høstes – så må vi også indrømme, at det ikke kan lade sig gøre.

Derfor kan produkterne indimellem skifte duft og smag, da naturen producerer urterne lidt forskelligt fra gang til gang.

Vi tjekker dog altid, om indholdet af de virksomme stoffer er i orden!

 

Et af de produkter, hvor vi for alvor gør brug af urterne, er i vores EquiGard. Her er urterne sammensat for at balancere stofskiftet hos overvægtige heste, således de får nemmere ved at tabe sig.

Men også Gastro Relief Beet, som er sammensat til heste med sensitive maveslimhinder, har en hel særlig urtesammensætning, der understøtter slimhindernes funktion.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Indholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os