0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

GlyxWiese BIO Luzerne Mix

Varenummer 50737a Kategorier ,

En blanding til alle hestetyper

  • rene, naturlige fiberprodukter i økologisk kvalitet
  • velegnet til alle typer heste
  • fri for korn, olie og melasse og ikke tilsat mineraler

 

Pakninger
Balle 18 kg
1/2 palle 216 kg
1/1 palle 432 kg

Fra 325,00 kr.

2,71 kr. pr. 100 kg kropsvægt dagligt
Beregn din daglige pris her
Angiv hestens vægt (kg)

Ryd
Ikoner til betalingskort

GlyxWiese Luzerne Mix

En blanding til alle hestetyper

  • rene, naturlige fiberprodukter i økologisk kvalitet
  • velegnet til alle typer heste
  • fri for korn, olie og melasse og ikke tilsat mineraler

 

GlyxWiese® BIO Luzerne Mix er en tilføjelse til vores serie af GlyxWiese®-produkter – i en økologisk certificeret kvalitet.

BIO er den tyske betegnelse for økologi. Det grønne EU økomærke viser, at produktet er økologisk. Vi er meget stolte af nu at have et økologisk produkt af denne kvalitet i vores sortiment.

 

GlyxWiese® BIO Luzerne Mix består af lucerne, grønhavre og esparsette, der udgør en næringsrig fiberblanding. Særdeles velegnet som delvis erstatning for kraftfoder eller til opgradering af grovfoderrationen.

GlyxWiese® BIO Luzerne Mix er et hygiejnisk forarbejdet grovfoder der med den meget stabile kvalitet gør den særdeles anvendelig og praktisk i brug. Den er tørret på et bæltetørreri, hvilket er en meget skånsom tørreproces. Dette bevarer produktets indhold af naturlige næringsstoffer til fordel for hesten.

Produktet er snittet og øger derved krybbefoderets volumen, forlænger tyggetiden og stimulerer hestens ædelyst.

 

Generelt om GlyxWiese® BIO

Omhyggeligt udvalgte råvarer som grønhavre, lucerne, esparsette, serradella og foderhalm kan bruges som et grovfoder af højeste kvalitet eller som et fiberrigt supplement til krybbefoder. Ved at undgå korn og tilsætningsstoffer samt forskellige blandinger af enkeltkomponenter, sikrer vi, at GlyxWiese® BIO produkterne er velegnede til alle hestetyper.

 

Alsidig anvendelse

Grovfoder af højeste kvalitet og hygiejnisk standard udgør ikke kun basis i enhver hestefodring, det er også et perfekt supplement til enhver krybbefodring. Både sportsheste og fritidsheste, heste i avl, ungheste, seniorer og hest i boksro er afhængige af et godt grovfoder.

 

Bæredygtighed som forbillede

Komponenterne i GlyxWiese® BIO produkterne stammer fra en stor landbrugsregion i Slovakiet. I et stort område med mark- og skovdrift bliver der på mange hektar dyrket grønhavre, esparsette, serradella og foderhalm i højeste økologiske kvalitet. Høst og tørring foregår skånsomt, og hele produktionen er baseret på bæredygtighed. Den meget skånsomme tørreproces af grovfoderet indebærer et lavt energibehov til tørring, og det er virksomhedens egne omkringliggende skove, der leverer flis til tørring.

Store landområder dyrkes cirkulært, hvorved råvarerne i GlyxWiese® BIO produkterne bidrager til både biodiversitet og til jordens sundhed. Et nøje planlagt sædskifte er til stor gavn for både planternes vækst og for mikroorganismerne i jorden og i luften. De blomstrende bælgplanter lucerne, esparsette og serradella udgør således en attraktiv nektarkilde for sommerfugle, bier og andre insekter, mens deres rødder bidrager til jordens sundhed ved at binde kvælstof fra luften og gøre dette tilgængeligt for andre planter på marken.

Foderguide

150-500 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt som supplement til en korrekt forsyning med grovfoder/græsning. I tillæg hertil bør suppleres med et fulddækkende mineraltilskud som fx Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordic eller SemperCube®.

1 liter = ca. 200 g

Deklaration
Råprotein
10.00 %
Råfedt
1.00 %
Råfibre
35.00 %
Råaske
6.00 %
Fruktan
1.00 %
Stivelse
1.00 %
Sukker
4.50 %
Calcium
0.60 %
Kalium
2.00 %
Fosfor
0.20 %
Magnesium
0.10 %
Ford. råprotein
64,5 g/kg
Ford. energi
5,7 MJ/kg
Oms. energi
4,2 MJ/kg

Sammensætning

Lucerne*, grønhavre*, esparsette*

*BIO-kvalitet dvs. økologisk kvalitet

Måske er du også interesseret i disse
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
St. Hippolyt Høpose

Gratis vareprøve?

Kontakt en af vores konsulenter og modtag en gratis vareprøve.

Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os