0 0,00 DKK
0 0,00 DKK
2-4 dages afsendelse
Gratis fragt ved køb af 1/1 og 1/2 palle ens sækkevarer
Sikker betaling med kreditkort og mobilepay

C'Real Basics Sorthavreflager

Varenummer 50740 Kategori

Velsmagende kornblanding med Glyx-faktor
100 % sorthavreflager – afskallet, valset og forædlet til velsmagende flager på egen mølle.

Pakninger
Sæk 15 kg

 

Bemærk: C’Real Basics Sorthavreflager 15 kg er en skaffevare! Ved at lægge varen i kurven accepterer du 1-3 ugers leveringstid. Så snart vi kender afsendelsesdatoen, bliver du informeret på mail, hvis du har oplyst den.

200,00 DKK

Ryd

C'Real Basics Sorthavreflager

Velsmagende kornblanding med Glyx-faktor
100 % sorthavreflager – afskallet, valset og forædlet til velsmagende flager på egen mølle.

Højtfordøjelige byg-, majs, og sorthavreflager er grundlaget for afbalancerede, vitale og sunde heste. C‘Real Basics-produkterne er rene, økologisk dyrkede korn, der for at forbedre den enzymatiske kulhydratfordøjelse, er vasket, maltet og hydrotermisk forklistret.

FORÆDLING AF KORN VED HJÆLP AF FERMENTEREDE GULERØDDER
Efter omhyggelig vask bliver kornkernerne tilført gulerodsfermentat og lagt til spiring. På samme måde som i en surdej sker derefter en omdannelse af kornets stivelse. Den stivelse, der i tyndtarmen omdannes til glucose, bliver derfor frigjort langsommere. Effekten af dette er en meget beskeden stigning i blodsukkeret, fordi insulinfrigivelsen derfor er moderat. Den omdannede stivelse bidrager desuden til dannelse af kortkædede fedtsyrer i tyktarmen, hvorved der produceres energi, der er helt uafhængig af insulin. Stofskifterisiko pga. af en for hurtig stigning i blodsukkeret fulgt af præstationssvigt samtidig med fald i blodsukkerspejlet kan derfor forebygges.

„Toppingen“ med gulerodsfermentat giver desuden en bedre tekstur og en øget smagelighed på C‘Real Basics produkterne. På den måde er det muligt at give en velsmagende kornration med glyx-faktor. Foderet bliver således lav-glykæmisk, idet stivelse- og sukkerindholdet via fermenteringen er moduleret, hvilket forbedret stofskiftet og sørger for et afbalanceret blodsukkerspejl.

C´REAL BASICS SORTHAVREFLAGER Den regionalt dyrkede sorthavre stammer fra Kraichgau, der med sin meget frugtbare jord hører til blandt Tysklands kornkamre. På vores egen mølle bliver den sorte havre afskallet, valset og forædlet til velsmagende flager.

Foderguide

Som tilskud til den øvrige grundfodring med grovfoder og/eller græsning samt mineralfoder bruges 50-500 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt fordelt på flere fodringer.

Bestillingsvare!

1 liter = ca. 340 g

Deklaration
Råprotein
11.00 %
Råfedt
4.80 %
Råfibre
10.00 %
Råaske
5.00 %
Stivelse
40.00 %
Sukker
1.80 %
Kalcium
0.05 %
Fosfor
0.40 %
Natrium
0.01 %
Ford. råprotein
73,8 g/kg
Ford. energi
13,6 MJ/kg
Oms. energi
12,5 MJ/kg

Sammensætning

Sorthavreflager 100 %

Måske er du også interesseret i disse
Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
St. Hippolyt Høpose

Gratis vareprøve?

Kontakt en af vores konsulenter og modtag en gratis vareprøve.

VIL DU BLIVE KLOGERE PÅ ERNÆRING AF HESTEN?

Modtag den seneste viden inden for forskning i hesteernæring og vejledning til fodring af hesten året rundt. Få også nyheder fra St. Hippolyt og AGROBS sortiment.

Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os