0 0,00 kr.
0 0,00 kr.
Afsendelse indenfor 2-4 dage arbejdsdage
Gratis foderrådgivning
Sikker betaling med kreditkort og MobilePay

Fibre

Hos St. Hippolyt tilbyder vi hestefoder og meget mere til vores elskede kæledyr. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af fiber til hest, og mangler du derfor noget sundt foder til din hest? Så er du kommet til det helt rette sted. Dette er førsteklasses aromatisk grovfoder med en stor artsdiversitet – det er for hesten ikke kun et spørgsmål om højeste nydelse men på længere sigt helt livsnødvendigt. En regelmæssig, behovsrettet tildeling af hø er garanti for hestens velbefindende og sundhed. En førsteklasses kvalitet på hø og wrap skåner hestens immunforsvar og tarmfunktionen understøttes.

 

Derfor er fiber til hest vigtig

Fibre er en vigtig kilde til energi hos hesten. Udover at give energi, produceres der også vigtige vitaminer som vitamin B1, Biotin og K-vitamin under gæringen af fibre i hestens stortarm. Desuden holder fiber til hest dens fordøjelsessystem fyldt og i gang. Hestens fordøjelsessystem er et enormt organ, og det har behov for at blive holdt fyldt, så det kan arbejde og holde sig sundt. Her er fiber til hest en god kilde til at holde fordøjelsessystemet i gang. Sidst men ikke mindst suger fibre vand til sig og holder derved vand i tarmen, som kan fungere som en vandreserve, til hestens krop har brug for det. Derfor handler det om at få så meget fiber ind i hestens foder som muligt, og derfor kan du med fordel give din hest dette.

 

Vi mærker hestens kærlighed

Vores ansvar er at sørge for hestens velbefindende og tilfredsstillelse af de grundlæggende behov. Her spiller ernæringen en særlig vigtig rolle. St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen „fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer – alt sammen efter de nyeste videnskabelige opdagelser. Derfor er det meget bredt sammensatte St. Hippolyt-Team af dyrlæger, biologer, agronomer og ernæringsterapeuter samt trænere i daglig dialog med hesteejere, avlere, ryttere, dyrlæger, forskere og andre eksperter fra ridesportens verden for at vores partner, hesten, kan udfolde sin naturlige adfærd. Et harmonisk partnerskab er kendetegnet ved at „give og tage“. Som ernæringseksperter er vi altid til rådighed og håber, at vi har mulighed for at give netop din hest noget „tilbage“.

 

Stort udvalg af fiber til hest

Hos St. Hippolyt er der garanti for, at du finder lige præcis de fiberpiller til heste, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag og ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på Muscle Fiber, Gastro Relief Beet, Glyx-Wiese Luzerne Mix og meget mere. Hver type fiber til hest har sin fantastiske egenskab med bl.a. højt indhold af protein, rig på urter og meget andet. Gastro Relief Beet er udviklet til at sikre velfungerende heste af alle typer og er særdeles velegnet til heste med sart mave samt muskel- og stofskifteproblemer. Muscle Fiber er en græsfiberbaseret müsli uden tilsatte vitaminer og mineraler, og som har et ekstra indhold af urter, som er yderst velsmagende for hesten. Glyx-Wiese Senior Fibre bruges til opgradering af grovfoderrationen hos ældre heste, og er ligeledes velegnet til heste med tandproblemer. Uanset hvilken type fiber til hest du vælger til din hest, så får du foder i højeste kvalitet, som din hest med garanti har godt af, hvilket kan holde din hest sundere og mere frisk.

 

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde hestefoder og meget mere til vores elskede kæledyr har vi hos St. Hippolyt også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Indkøbskurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Søg efter produkt eller artikel
Søg
Hippolyt logo
Forhandlerlogin

Log ind med dine loginoplysninger herunder.

Har du problemer? Kontakt os