Så har du igen mulighed for at deltage i online-foredrag med St. Hippolyts foderkonsulenter. Denne gang er der to foredrag afholdt over to aftener. Emnerne er Sommerfodring og Foderdiversitet. Foredragene er ganske gratis og du finder link til Teams under hvert foredrag herunder. God fornøjelse.

HippoAcademy Sommerfodring

HIPPOACADEMY – SOMMERFODRING, GRÆS OG MINERALER

Online foredrag tirsdag den 15. juni fra kl. 19.00-20.00 med St. Hippolyt foderkonsulent Marianne Sønderkjær

Sommer kan være en udfordrende tid som hesteejer og der er mange overvejelser i forbindelse med fodring af heste. Det er dog også en skøn tid, hvor hestene typisk bliver motioneret mere, både i naturen, men også på stævnebanerne rundt omkring i landet.

Marianne vil derfor forsøge guide og hjælpe jer med de forskellige overvejelser, der opstår omkring hestefodring om sommeren. Dette gælder blandt andet afgræsning samt hvorfor vi anbefaler, at der som minimum bør fodres med mineraler sommeren igennem.

Samtidig vil Marianne også vende emner som væske, elektrolytter og ekstra fibre til hesten.

Foredraget foregår online via TEAMS, du skal blot følge linket i begivenheden, som vi har linket til herunder, slukke for din mikrofon og læne dig tilbage og nyde foredraget. Har du spørgsmål så stil dem i chatten og Marianne vil gøre sit bedste for at besvare alle. Skulle hun ikke nå dem alle under foredraget, så vil de blive gennemgået bagefter.

Du er også meget velkommen til at sende Marianne en mail på ms@hippolyt.dk eller ringe på tlf. 2371 4519.

Vi glæder os til at ”se” dig!

Her er linket til Teams-foredraget

HippoAcademy Diversitet

HIPPOACADEMY – DIVERSITET I HESTENS FODER

Online foredrag torsdag den 17. juni kl. 19.00-20.00 med St. Hippolyt foderkonsulent Maja Mandrup

Vigtigheden af diversitet i fodringen er indenfor de seneste år blevet et emne der fylder mere og mere når der tales om ernæring og sundhed. Hesten skal præcis som vi mennesker spise varieret, for at sikre at tarmfloraen stimuleres og de mange forskellige mikroorganismer alle får den mad, de skal bruge for at trives. Ensidig kost giver ensidig tarmflora, og det er ikke altid optimalt for hesten.

Derfor vil Maja forsøge at give jer et indblik i hvad mikrofloraen betyder for hesten og hvorfor diversitet i din daglige fodring er vigtig. Hun vil komme ind på alle aspekter i fodringen også hvordan du opnår diversitet i dit grovfoder, som med fordel kan tilbyde en bred vifte af forskellige græsser og urter.

Foredraget foregår online via Teams, du skal blot følge linket i begivenheden, som vi har linket til herunder, slukke for din mikrofon og læne dig tilbage og lytte. Har du spørgsmål så stil dem i chatten og Maja vil gøre sit bedste for at besvare alle. Skulle hun ikke nå dem alle under foredraget, så vil de blive gennemgået bagefter.

Du er også meget velkommen til at sende Maja en mail på mmj@hippolyt.dk eller ringe på tlf. 2114 4213.

Vi glæder os til at ”se” dig!

Her er linket til Teams-foredraget