Marianne Sønderkjær

Marianne Sønderkjær
Marianne Sønderkjær

Kostvejleder - uddannet på Hover Kostakademi
Konsulent i Norge

+45 2371 4519


Jeg har altid haft interesse for heste og ernæring, og derfor valgte jeg også i sin tid at tage en uddannelse indenfor kost og ernæring.

Jeg ved, hvor meget kost betyder. Jeg er selv aktiv løber og løb min første maraton i 2010 på motionistplan. Her er det virkelig vigtigt, at kosten passer til præstationen, og den erfaring kan let videreføres til fodringen af hesten.

Jeg har haft hest siden min barndom og min interesse ligger indenfor dressuren. Jeg bliver nok aldrig den store stævnerytter, men nyder den udvikling, der sker derhjemme.
Af egne heste har jeg en Hannove­raner avlshoppe med et 2011 føl og to rideheste.

Min erfaring med St. Hippolyts produkter har jeg haft siden 2001, hvor en veninde og jeg købte en palle NaturMüsli i fællesskab.

Derfra udviklede det sig. Min private stald blev til en lille hestepension med ridehal og plads til 18 heste. De opstaldende er udelukkende voksne ryttere, fra skovtur til M dressur og alle med den fælles interesse, at vores heste skal have det bedste.

Det har givet mig en stor erfaring med stort set alle Hippolyts produkter, idet vi har heste i stalden som spænder fra koldblod, EMS, føl, avlshoppe og til præstationshest.
Jeg har været forhandler af St. Hippo­lyts foder siden 2005, hvilket også har bidraget til erfaringen.

Jeg startede hos St. Hippolyt Danmark A/S i oktober 2011.

Jeg har Jylland og Norge som mine primære områder.

Jeg er til rådighed for kunder på telefon +45 2371 4519 og mailen
- ligesom jeg gerne kommer ud på kunde­besøg i de enkelte stalde.

Det er også muligt at booke et aftenmøde i jeres rideklub eller privat sammenhæng – men husk at aftale dato i god tid i forvejen!

Vienna
Vienna
Vencelli
Vencelli

Kontakt