Himalajan suola

Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Granulat til køkkenet

Himalayasalt er et meget værdifuld, naturlig krystallinsk salt, der er opstået for 250 milioner år siden gennem afsnøring og udtørring af en del af "urhavet" dannet på en tid i jordens udvikling, hvor livet opstod. Natur salt fra Himalaya indholder de sammen 84 mineraler og sporestoffer, som forkommer i levende organismer. Den smukke lyserødefarve skyldes indlejring af disse forskellige mineraler og sporestoffer. Rent, naturlig krystalsalt har gennem milioner af år været udsat for et enormt tryk, hvorved krystalsaltets mineraler forfindes i mirkoskobiske bestanddele, der let optages af kroppens celler.

Kinesiologer - der arbejder meget med energistrømmen i fødevarer - anfører, at krystalsaltes virkninger hænger sammenmed dette salts særlige svingningsmønster, hvorved energiunderskudet kan udlines. Envider kan krystalsalt sammen med vand medvirke til udrensning af forskellige affalds- og giftstoffer.

Komplet salt er nødvendig for alle levende organismer for at kunne fungere perfekt. Industrielt fremstillet salt er renset for essentielle mineraler og sporestoffer, således at det kun indeholder natirumchlorid og evt tilsat jod.

MINERALER
Indeholder 84 essentielle mineraler og sporstoffer
- med indhold af naturligt jod.
- uden nogen form for forurening
- uden kemisk forarbejdning
- uden tilsætningsstoffer.
Himalayasalt består af 98% natriumchlorid, men tilfører samtidig meget sjælden mineraler og udgør således et vigtig næringssupplement.

ANVENDELSE
I køkkenet som køkkensalt i kværn.

Eller som badesalt 1 kg salt til 1.000 liter 35 grader varmt vand, Der efterfyldes med vand i en behagelig temperatur. Bad i 20 minutter, gnub ikke bagefter, men tør let.

Kan også bruges som udrensnings- og energidrik: Lav en mættet opløsning af himalayasalt i et glas vand (der skal stadig være uopløst salt i bunden af glasset). Hver morgen drikkes 1 glas vand tilsat 1 tsk. saltopløsning.

PAKNINGER
Pose 250 gram & 1 kg