Tietosuojapolitiikka

- henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilötietojen käsittely sopimusten yhteydessä
Ostaessasi St. Hippolyt Danmark A/S:n tuotteita, olet antanut meille henkilötietojasi kuten

• Nimi
• Osoite
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Maksutiedot

Käytämme näitä henkilötietoja ostoksesi yhteydessä voidaksemme hoitaa oman osuutemme myyntitapahtumasta.

Mikäli olet tilannut toimituksen, luovutamme käyttämällemme rahtiyritykselle, tällä hetkellä Scan Global, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi jotta toimitus voidaan toteuttaa.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn
Mikäli olet valinnut vaihtoehdon ”kyllä, annan suostumukseni lähettää minulle uutiskirjeitä ja tarjouksia sähköpostilla”, käsittelemme sähköpostiosoitettasi ja ostotietojasi niin kauan kuin se on ajankohtaista. Käytännössä tämä tarkoittaa kunnes ilmoitat, ettet enää halua vastaanottaa sähköposteja meiltä.

Voit aina peruuttaa suostumuksesi. Voit tehdä sen käyttämällä sähköpostiemme lopussa olevaa linkkiä tai kirjoittamalla osoitteeseen ettet enää halua vastaanottaa uutiskirjeitä ja tarjouksia.

Tietoturva
Riippumatta siitä käytämmekö henkilötietojasi sopimuksen yhteydessä tai suostumukseesi perustuen, käsittelemme henkilötietojasi aina turvallisesti ja luottamuksellisesti voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti, mukaanlukien henkilötietolaki ja tietoturva-asetus.

Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen jota varten ne on luovutettu. Antamasi tiedot poistetaan kun tämä tarkoitus on täytetty tai ei enää ajankohtainen.

Käytämme kolmansia osapuolia maksutietojesi käsittelyyn (DanDomain, Navision (tilausten käsittelyyn)) joiden kanssa meillä on tietojenkäsittelysopimukset takaamaan, että myös nämä kolmannet osapuolet noudattavat voimassaolevaa lainsäädäntöä henkilötietojesi suojaamiseksi.

Tiedonanto, vastalauseet, muutokset, tiedonsiirto ja poistaminen
Voit aina ottaa meihin yhteyttä kuullaksesi mitä henkilötietojasi meillä on hallussamme. Lähetä kyselysi osoitteeseen

St. Hippolyt Danmark A/S
CVR-nr. 10026725
Øgelundvej 7, Blåhøj
7330 Brande
Puh: +45 7020 5344
Sähköposti:

Mikäli tiedoissamme on virheitä, voit aina pyytää meitä korjaamaan ne. Sinulla on myös oikeus saada meillä olevat henkilötietosi tavallisessa formaatissa (tiedonsiirto). Mikäli toivot muutoksia tai tiedonsiirtoa, olet aina tervetullut kirjoittamaan meille ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli toivot ettemme enää käsittele henkilötietojasi, tai että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä, voit lähettää pyyntösi yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Henkilötietosi (poislukien sähköpostiosoitteesi mikäli olet antanut suostumuksesi vastaanottaa tarjouksia) poistetaan 6 kk sen jälkeen kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet.

Mikäli haluat perua suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käsittelyyn (jota käytämme lähettämään sinulle uutiskirjeitä ja ajankohtaisia tarjouksia), voit aina peruuttaa uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Mikäli haluat valittaa St. Hippolyt Danmark A/S’n tavasta käsitellä henkilötietoja, voit ottaa yhteyttä Datatilsynet:iin osoitteessa Borgergade 28, 5., 1300 København, puh. +45 33 19 32 00, sähköposti .