Malene Skjoldborg Jørgensen

Malene Skjoldborg Jørgensen
Malene Skjoldborg Jørgensen

Cand. agro.
Cand. scient. i Animal Science

Sjælland og øerne

Tel +45 6144 0066


Gummistøvler og dyr fik jeg praktisk talt ind med modermælken – jeg er opvokset på familiens slægtsgård og har fra ganske lille beskæftiget mig med heste.
Livet som hestepige startede med hygge­ridning, men ændrede sig mod det mere seriøse, som jeg blev ældre; min store interesse lå primært inden for dressur, men jeg dyrkede også en del springning på min fantastiske sportsaraber.
I 2012 faldt jeg for ”den ekstra gangart” og fik for alvor øjnene op for de islandske heste; i dag har vi fem islændere samt lille Bertram på gården. Jeg har altid haft hestene hjemme, hvilket har givet en masse udfordringer, men samtidig også stor erfaring inden for problemløsninger og management.
Interessen for hesteernæring og foder startede for alvor tilbage i 2003, da vores shetlænder/islænder-pony, Stjerne, fik to mindre hjerneblødninger og en dom på max et halvt år tilbage at leve i. Ved løbende at ændre og tilpasse hans foder lykkedes det at forlænge hans liv betragteligt. I sensommeren 2013 måtte vi sige farvel til Stjerne, men han nåede en imponerende alder: 42 år.
Inspireret af hverdagen og livet på landet, var det ikke svært for mig at se, at jeg skulle gå i agronomens fodspor.
Gennem min uddannelse på Københavns Universitet (2009-2015), har jeg fået kendskab til og viden om biokemi, cellebiologi, anatomi, fysiologi og ernæring, hvilket gør mig i stand til at designe og tilpasse individuelle foderplaner med udgangspunkt i det konkrete behov.
Som agronom har jeg ydermere videnskabelig indsigt i landbrug og dyrkning af afgrøder. Jeg interesserer mig for gode og sunde råvarer samt økologi – både for mennesker og dyr.

Jeg har siden september 2015 været ansat som konsulent hos St. Hippolyt Danmark A/S, hvor jeg, sammen med Christina Kryder, dækker Sjælland.
Jeg er til rådighed for telefonrådgivning eller kundebesøg, og skulle jeres lokale klub, stald, forening eller lignende være interes­seret i et foredrag, stiller jeg gerne op.
Kontakt mig på telefon +45 61 44 00 66 eller e-mail

Malene, islænderen Grane og hunden Kenzo
Malene, islænderen Grane og hunden Kenzo
Malene og Leonardo
Malene og Leonardo

Kontakt