Maja Mandrup Jacobsen

Maja Mandrup Jacobsen
Maja Mandrup Jacobsen

Jordbrugsteknolog
Sydjylland (A16 og sydpå), Fyn, Langeland og Ærø

Tel. +45 2114 4213


Interessen for hestene har været der hele mit liv. Ønsket om at arbejde med heste som profession har altid stået højt på listen, der har dog aldrig været et ønske om at blive berider eller dyrlæge, da jeg fra starten af vidste, at det ikke var der, interessen eller talentet lå.

Interessen for sammenhængen i kroppens celler, de biokemiske reaktioner og optimering heraf gennem korrekt ernæring har dog altid fascineret mig utrolig meget, samtidig med fandt jeg teorien let forståelig og sammenhængene mellem cellernes processer og funktioner har altid stået lysende klart. Derfor faldt valget på Jordbrugsteknolog med husdyr, primært heste som speciale, da der skulle vælges uddannelse, her startede jeg i år 2010. Dog har et enkelt år på Universitet inden påbegyndelse af Jordbrugsteknolog, udstyret mig med viden om, hvor den spændende faglige information findes, og hvordan det skal forstås.

Jeg er ud af en skilsmissefamilie, og derfor er ejerskabet af hest først kommet, da jeg blev 20 år, og jeg dermed selv havde råd til at holde hest. Valget faldt på en fjordheste vallak på 1 år, da jeg ønskede selv at præge ham fra starten, både i håndtering, ridning og ernæring. Racen blev valgt pga. holdbarhed, temperament og så havde jeg i flere perioder redet Fjordheste, som jeg var rigtig glad for. Herefter tog tingene for alvor fart, og især en kornfri, naturlig fodring blev fokus, og start 2011 begyndte jeg at arbejde professionelt med hestefoder.

Gennem mit arbejde som udkørende konsulent har jeg fået stor erfaring i at se på hestene og vurdere deres behov for en eventuelt ændret fodring eller management. Jeg har en meget holistisk tilgang til hestenes fodring og kigger ikke kun på krybbefoderet men ligeså meget på grovfoder, og hvordan der bliver udfodret på stedet.

Jeg har gennem min uddannelse og tiden som udkørende konsulent erhvervet mig megen teoretisk viden. Særlig stor interesse har jeg i fodring og management af EMS-, forfangenheds- og overvægtige heste, da jeg oplever, at der kommer flere og flere af disse i Danmark.

Jeg startede hos St. Hippolyt Danmark A/S i september 2013. Jeg har Sydjylland og Fyn som mine primære områder.

Jeg er til rådighed for kunder på telefon +45 2114 4213 eller mail - ligesom jeg meget gerne kommer ud på kundebesøg i de enkelte stalde, da jeg mener dette vil give den bedste rådgivning.
Det er også muligt at booke et aftenmøde i jeres rideklub, stald eller i privat sammenhæng med forskellige emner – husk at aftale dato god tid i forvejen!

Trym
Trym
Trym og Maja
Trym og Maja
Trym og Maja
Trym og Maja

Kontakt