Videnskab

Fra Ungulat forskningsprojektet
Fra Ungulat forskningsprojektet

Egen videnskab og forskningsafdeling

Med det mål for øje at kunne tilbyde meningsfulde produkter og løsninger arbejder og forsker vi på højeste, videnskabelige niveau. I forgrunden står virkningsmåden af naturlige næringsstoffer og de målrettede anvendelsesmuligheder i fodermidlerne. Intensiv forskning i fodringsbetingede sygdomme fører således ofte til udvikling af nye produkter og produktlinjer. Videnskabelige studier dokumenterer disse resultater.

Samarbejde med Universitet Breslau
Dr. Krzystof Marycz arbejder som biolog hos Life Science University Breslau og leder St. Hippolyts forskningsafdeling. Sammen med specialdyrlæge og hestekiropraktor Dr. Claudia Kleiber findes der dagligt nye veje og muligheder i området hestefodring. Tidligere arbejder omfatter blandt andet sammen med Dr. Eberhardt Moll (†) foderforsøg med temaet følsundhed, eksem, hovstabilitet og insulinresistens. For øjeblikket gennemføres forsøg med St. Hippolyts produkt Movicur. Resultater fra dette forsøg vil snarest blive offentliggjort.

Samarbejde med KER

Samarbejdet med Kentucky Equine Research Institute i Lexington (USA) har sikret St. Hippolyt adgang til den sportsmedicinske forskning. Ved at kombinere den videnskabelige know-how og St. Hippolyts velrenommerede kvalitet (bl.a. fuldværdiprincippet) er der skabt produkter, der har givet St. Hippolyt adgang til konkurrencesportens højeste niveau. International Sports-linjen kan med rette ses som et kvantespring inden for ernæring af sportsheste.

Lønsomhed i fodringen

St. Hippolyts hovedfoder kan anvendes sparsomt. Den høje fordøjelighed og det høje indhold af næringsstoffer giver mæthed og en langvarig forbedring af råfiberfordøjelsen. Den høje andel af frem for alt organisk bundne vitalstoffer giver – selv i små mængder – til en omfattende behovsdækning. Fodring af små kraftfodermængder passer godt til hestens sarte fordøjelseskanal og styrker langvarigt dyrenes sundhed og vitalitet.

Biofermentering skåner fordøjelsen

Det traditionsrige Bryggeri Mall hører til Mühle Eberts produktionscirkel. Ud over de fineste øltyper produceres her også den værdifulde gær-malt-ekstrakt EquiMall ®, der blev introduceret på Equitana i 2007. Dette var grundstenen for mange flere, innovative biofermenterede foderråvarer.



Kontakt