De 10 bæredygtige bud

Bæredygtighed som ideal for St. Hippolyt

Mangfoldigheden af de mange naturlige produkter, strukturen som müsli, pellets eller flydende produkter og den behagelige duft fra de udsøgte urter gør St. Hippolyts produkter til noget helt enestående. Men den egentlige hemmelighed ligger i de talrige processer, som man måske i første omgang slet ikke spekulerer over.

 

Alle enkeltkomponenter undergår en særlig skånsom og bæredygtig produktionsproces, før de anvendes i et af de mange St. Hippolyt-produkter. Kun gennemtænkte og bæredygtigt fremstillede produkter kan virke fremmende for hestens velbefindende.

 

Derfor arbejder vi efter ansvarlige principper og har som forudsætning:

 

1. Vi anvender førsteklasses, bæredygtigt producerede råvarer og ingredienser, overvejende dyrket regionalt på kontrakt
Dialogen med vore råvareleverandører er vigtig for os for til stadighed at kunne garantere højeste kvalitet. Løbende vidensudveksling og målrettede forsøgsrækker i regionen er en vigtig del af samarbejdet.

 

2. Særligt økologisk orienteret valg af foderråvarer
Vi lægger stor vægt på, at der i behandlingen af vore råvarer kun anvendes et minimum af kemiske stoffer, og at jorden belastes så lidt som muligt med pesticider. Regional kontraktdyrkning gør det muligt for os at have indflydelse på råvarernes dyrkning.

 

3. Ingen kemiske konserveringsmidler, kunstige aromastoffer eller bindemidler
Krydderurter, hvidløg, vitaminer, eddikespecialiteter, koldpressede olier og roetop sørger for naturlig konservering.

 

4. Produktionen i Mühle Ebert i Dielheim: en levende organisme
En organisk virksomhedsstruktur forbinder tradition med det moderne – kvalitetsgaranti med mere end 600 års know-how i familietraditionen.

 

5. Enestående forædling af råvarerne til St. Hippolyts produkter: højtfordøjelig korn og bio-fermentering
Skånsomme produktionsprocesser for en intakt fordøjelse og arbejdsvilje hos hesten.

 

6. Skånsom koldpresning af alle St. Hippolyts pellets og olier
Varmefølsomme vitaminer, enzymer, fedtsyrer og naturlige plantestoffer beskyttes. Førsteklasses, koldpressede pellets kvælder ikke op og udgør derfor ingen risiko for spiserørsforstoppelse og kolik.

 

7. Bæredygtig energi i produktionen
Virksomhedsinternt varmekraftværk som energileverandør. Beplantede tagoverflader giver naturlig isolering og udgør et naturligt klimaanlæg. Virksomhedens egen maskinfabrik er et centralt led i en fejlfri produktionskæde.

 

8. St. Hippolyt Glyx-princip
Stivelses- og sukkerindholdet i alle St. Hippolyts produkter er holdt på et moderat niveau. Glyx-serien udmærker sig desuden ved flere aspekter, der er relevante for easy-keepers, EMS- eller ECS-syge heste.

 

9. St. Hippolyt fuldværdi-princippet – naturen er vort forbillede
Varierede, fra naturens side næringsrige komponenter som receptgrundlag, ingen brug af kemiske tilsætningsstoffer, skånsomme produktionsmetoder, så vidt som muligt reduktion af trykbelastning, temperatur og findeling ved alle müsli- og pelletprodukter.

 

10. St. Hippolyt videnskab: Forskning og udvikling på højeste niveau
Et internationalt sammensat team af videnskabsfolk, ingeniører, dyrlæger og anerkendte fagfolk fra hestesporten forsker, udvikler og står i stadig dialog med hesteeksperter og hesteejere.

Fodre som naturen selv - vi efterlever vores filosofi - hver dag på ny!



Kontakt