Møllen i Tyskland

Ebert møllen

Ebert møllen i Dielheim har været kendt i mere end 600 år, og i 25 år har Ebert Møllen i Dielheim forsket, udviklet og produceret for St. Hippolyt letfordøjelig, højværdig og afbalanceret tilskudsfoder til heste. Mühle Ebert opfatter sig selv som en vital organisme, der vokser i samarbejdet med sine kunder og partnere. Ved den konsekvente indsats for sunde produkter, innovative produktionsprocesser og projekter udvikler og vokser medarbejdernes færdigheder i en struktur uden hierarkisk opbygning men præget af egen ansvarlighed.
Gennem vort arbejde med at betjene kunden og hans partner hesten, har vi allerede begejstret markedet med mange højværdige produkter og prisværdige præstationer.

Producent med viden (ekspertise) og erfaring

Udviklingen af de bygningsmæssige, teknologiske og sociale forudsætninger gennem en organisk udvikling og skabelse af bygninger til produktion, logistik og administration skaber vi menneskelige, ergonomiske og fremtidssikrede arbejdspladser på møllen. Idet vi hver især bidrager til at dyrke og skabe sunde produkter, informere herom og anvende dem, bliver dette arbejde endnu mere meningsfyldt.

Vi arbejde til stadighed på at formidle den sikkerhed til vore kunder, at de altid kan stole på de høje kvalitet i vore produkter.

Tradition og moderne

På Mühle Ebert er alle arbejds- og produktionsprocesser således konciperet, at traditionel mølleteknik og innovative processer er snævert forbundet. For at kunne forarbejde højværdige naturlige råvarer til gennemtænkte aktivstofkombinationer efter princippet om fuldværdi og samtidig kunne beskytte varmefølsomme vitaminer, enzymer, umættede fedtsyrer og sekundære plantestoffer er det nødvendigt at benytte sig af særligt skånsomme processer under produktionen.

Det betyder at tryk, temperatur og findeling til alle müsli- og pilleprodukterne holdes på et absolut minimum og at kemiske tilsætningsstoffer fuldstændig undgås.

For at opnå dette og altid teknisk være på absolut nyeste niveau, udvikler møllens eget maskinværksted aktuelle og effektive løsninger.

Fuldværdi og bæredygtighed

Partnerskabet mellem hest og menneske rækker årtusinder tilbage i tiden og åbenbarer sig også nu om dage som en af de få bestående værdier i en hektisk, materielt præget verden.

Som hesteejer ønsker man for sit dyr først og fremmest sundhed, motivation og præstationsevne. Ydre tegn på hestens velbefindende er en blank pels, sund hud og stærke hove. Ridelighed, lærevilje og stabilitet hører til de vigtigste faktorer, der kan påvirkes gennem ernæringen.

Vi hjælper gerne ......
St. Hippolyt understøtter dig med at sikre din hest en behovsrettet og afbalanceret ernæring.
Hvis du har problemer med hesten, tilbyder vi en hurtigt og fagligt korrekt rådgivning. Heldigvis kan mange vanskeligheder bedres eller endda løses ved hjælp af en korrekt tilpasset fodring.

…… fordi vi kan
St. Hippolyt har gjort det til sin opgave at sørge for en bæredygtig, sund og vital ernæring af hestene. Forudsætningen for dette er en høj grad af faglighed og sagkundskab. Vi udvikler behovsrettede løsninger og produkter, der er helt målrettet forskellige fodringsbetingede problemer hos hestene. Ud over mangeårige empiriske erfaringer har vort team adgang til molekylærbiologisk, ernæringsvidenskabelig og sportsmedicinsk fagviden.

Gennem sit tætte samarbejde med kunderne og kvalificerede samarbejdspartnere sørger St. Hippolyt GmbH for en målrettet informationsstrøm. Hestenes ernæring sikres ved en helheds- og naturorienteret fremstilling efter fuldværdiprincippet hos Mühle Ebert i Dielheim.

Natur, videnskab, teknik og handel går hånd i hånd, når det handler om udvikling og produktion af hestefoder af højeste klasse.Kontakt