Hippocrates af Kos (460-370 f.Kr.)
”Jeres føde skal være jeres lægemidler.”

Den græske videnskabsmand

Hippocrates
Hippocrates

Allerede medicineren Hippocrates var bevidst om ernæringens essentielle betydning for organismens velbefindende. Hver eneste dag udlever vi Hippocrates’ grundsætning i vort foderkoncept ”som naturen selv”.

Fodringen er starten på løsningen

Ernæringsbetingede problemer hos heste hænger sammen med fodringen. Derfor er det med det rigtige produktudvalg muligt hurtigt og naturligt at udligne fodringsbetingede problemer.

Problemer opstår hyppigst, når der er et situationsbestemt øget forbrug af bestemte næringsstoffer fx i forbindelse med stress, under pelsskiftet eller under rekonvalescens. Men også genetisk disponering, forstyrrelser i hormonbalancen og arbejde i topsporten kan føre til et fysiologisk merbehov, der skal tages hånd om.

Omsorg, pleje, beskyttelse, behandling
– med specialiteter fra St. Hippolyts sortiment

HorseCare linien udgør således en række gennemtænkte, videnskabeligt dokumenterede fodertilskud og diætfodere til hesten, og ord som „ikke på toppen”, „utrivelig”, „vanskelig” er fremmedord. Med HorseCare produkterne er det muligt ad ernæringens vej at understøtte hestens stofskifteprocesser og holde den sund.

Vi opdager, udforsker og anvender målrettet naturens kraft til gavn for vores egen, hestenes og hundenes sundhed. Dette mål forfølger vi også med HorseCare produkterne, „care” bruges her i betydningen omsorg, pleje, beskyttelse eller behandling, alt sammen ved hjælp af specialiteter fra St. Hippolyts sortiment.

NATURLIG OG EFFEKTIV
Ved sammensætningen af HorseCare produkterne lægger vi uhyre stor vægt på den biologiske oprindelighed og effektiviteten af de anvendte råvarer samt deres synergifremmende kombinationer. Intensivt gennemtænkte kombinationer opnår langt mere end de enkelte tilsætningsstoffer, og de naturlige råvarer i HorseCare produkterne bidrager i sig selv ofte med sundhedsfremmende og stofskifteaktiverende stoffer. At udnytte naturens kræfter og hemmeligheder, så der opnås en fodring efter naturens forbillede – som naturen selv– det er fortsat St. Hippolyts ledetråd i det daglige arbejde. Den bedste optagelighed af næringsstofferne opnås grundlæggende, når næringsstofferne er, som de forefindes i naturen, hhv. når de så vidt muligt anvendes i den oprindelige biologiske struktur. Det ønskede ernæringsresultat viser sig i reglen efter ganske kort tids tildeling fra nogle få uger til ganske få måneder.

DE RIGTIGE TILSKUD
Med HorseCare produkterne er der en lang række specialprodukter til rådighed til løsning af specifikke problemer. Vi hjælper gerne med individuel rådgivning, både når det drejer som tilrettelæggelse af en god grundfodring, og når det drejer sig om anvendelse af specifikke specialprodukter:

ST. HIPPOLYTS RÅDGIVNINGSTEAM
I Hippopedia findes der lister over de problemer der kan opstå omkring hesten. Hvilket urter, mineraler og olier som kan hjælpe og hvilken produkter der kan anvendes til at afværge problemet. Under rådgivning er det muligt at finde foderartikler samt kontaktoplysninger på konsulenter og dyrlæge som står klar med professionel vejledning.

Den hellige Hippolyt

Den hellige Hippolyt levede for ca. 1800 år siden. Han stammede fra Lilleasien eller Alexandria og var elev hos kirkefaderen Irenæus af Alexandria. Senere blev han i Rom en meget anerkendt præst, lærer og skribent. Hippolyt afbildes som regel i filosofikerkappe siddende ved katederet med en skriftrulle i hånden.

Han anses for hestenes skytshelgen og er "navnet" for vort mærke St. Hippolyt.

Hippolyt af Rom er desuden kendt for, at han i såvel sine skrifter som i sit liv gik nye veje, der ikke altid kun bragte ham venner, men som dog senere ofte er blevet fundet rigtige.

Trods al modstand at holde fast i egne værdier og idealer – det er også en del af idegrundlaget for såvel Mühle Ebert Dielheim som for St. Hippolyt.Kontakt