Firmastruktur

          
 m 

St. Hippolyt Danmark A/S

Grundlagt 1/6 2000        

m
       
       
 

Ingerlise Kofod

 
 

100 %

 
          
 m 

St. Hippolyt Sverige AB

Grundlagt 1/7 2009        

m
       

 

St. Hippolyt Danmarks A/S er et dansk aktieselskab, der er stiftet pr. 01.06.2000. Selskabet ejes af Ingerlise Kofod. Fra centrallageret i Blåhøj syd for Brande distribueres foderet i Danmark, Norge, Sverige, Finland og på Færøerne gennem et tæt netværk af individuelle forhandlere.

St. Hippolyt Danmark A/S er enerepræsentant i Norden for Mühle Ebert Dielheim / St. Hippolyt Nutrition Concepts GmbH i Tyskland.

Foderrådgivning
Foderet, der er baseret på krydder- og lægeurter, henvender sig til alle kategorier af heste - fra hyggeponyen til heste, der bruges i konkurrence på topplan. Korrekt anvendelse af de enkelte fodertyper, rådgivning om og sammensætning af en optimal fodring til den enkelte hest er en helt central del af den service, St. Hippolyt yder sine kunder.

St. Hippolyt Danmark A/S stiller gratis foderrådgivning til rådighed, hvor firmaets foderkonsulenter - dyrlæger og agronomer - giver vejledning og kyndig hjælp med konkrete problemer. Hvis du har spørgsmål om din hest eller er i tvivl om valg af foder, er du således meget velkommen til at kontakte os.

Utallige problemer kan forebygges eller afhjælpes, hvis fodringen tilrettelægges efter hestens behov. Her kan vores dyrlægetjeneste være en værdifuld hjælp.

Vi samarbejder med både danske og udenlandske forskningsinstitutioner, og vores rådgivning er derfor altid baseret på den allernyeste viden om hesteernæring.

Se mere under Forskning!

Mühle Ebert Dielheim (MED) har lange traditioner for fremstilling af fodermidler, og med sin egen stab af videnskabsfolk ligger man i front med udvikling af nye og forbedring af eksisterende produkter.

St. Hippolyt Nutrition Concept GmbH står for markedsføringen af alle produkterne. St. Hippolyt Danmark A/S er på sin side ansvarlig for distributionen i alle de nordiske lande.Kontakt