Dine fodereksperter

Hest & Rytter Herning 2014
Hest & Rytter Herning 2014

TÆT PÅ KUNDEN ER VIGTIGT FOR OS
Vi har gjort det til vores opgave ved hjælp af en naturlig ernæring at sørge for bedst mulig velbefindende og trivsel for hesten. Derfor er vi når som helst til rådighed med rådgivning om den optimale fodring af din hest. At være tæt på kunden er derfor meget vigtigt for St. Hippolyt.

Ved alle forhold om hestens ernæring bistår vi dig med:

- en pålidelig virksomhedsstruktur &
- kompetent rådgivning


Vi giver hurtig og fagligt korrekt assistance for at finde den optimale løsning for den enkelte hest. Vi er altid til rådighed – både på telefonen, via e mail eller personligt i
stalden ved hesten.
På vores hjemmeside findes oplysninger om produktnyheder, faglige artikler, nyt fra forskningens verden og fra praktisk brug.

INTERNATIONALT NÆRVÆR
På nærmeste hold træffes St. Hippolyt ved de fleste større hestemesser over hele Europa. Her er alle produkter samlet, der kan fås et tip eller to med hjem, og der kan samtidig sættes et ansigt på stemmen fra telefonen.

FODRINGSKONCEPTER – VEJVISEREN
Fodringskoncepter, der kan tilsendes gratis, læses online eller fås hos den enkelte forhandler giver konkrete anvisninger og forslag til grundfodring og kombinationer med St. Hippolyts foder under hensyntagen til forskellige problemsituationer.Kontakt